holky prosím poradte jídelníček nekojeného "prcka"

09.11.2010

ahoj mamky..potřebuju poradit jak krmit toho našeho otesánka...už jsem tady několikrát do komentářů psala,že mám doma otesánka...náš "drobek" už váží 9.5 kilo a máme 5.5 měsíce..jsme od 1 měsice na UM tak jsme po 4 měsící začali s příkrmy..jenže měl bolení bříška a zácpu..příkrmy jsme na nějakou dobu vynechali a ted jsme začali znova..cca před 10dny..jedeme 1 druh zeleniny 3dny a dokrmíme mlíčkem...co bych ale potřebovala poradit..: když jsme byli jenom na UM pil mi 150ml(5odměrek) a na noc 180ml(6odměrek) celkem 6x denně...a tedka už těch 10dní se snažím aby jedl jen 5x...takže to vypadá asi takhle:
5-6 ráno 150ml UM
9.30 180ml UM
13.00 příkrm(půlka malé 125 skleničky )+ 120ml UM
17.00 180ml UM
20.00 210ml UM
no a mě se zdá že od té 13h odpolední do té 17h to prostě nemůže vydržet..trocha zeleniny a 120ml...zatím to řešíme,že od 16-17h je v kočáru venku,ale kdyby byl doma,tak řve hladem...nechcu ho tak trápit,ale nevím jak to mám vymyslet,aby měl to poslední papu v těch 20h a pak jde hajat... :?
napadlo mě,že bych mu celkově snížila dávky na 150ml a dala mu mlíčko už v 16h..pak kolem 18h trochu kaše a pak ve 20h poslední tu noční dávku...sakra,ale z kaše se přibírá a to my nepotřebujeme...já fakt nevím jak to mám vymyslet...můžete mi někdo poradit??? omlouvám se za tak dlouhý příspěvek a snad je to srozumitelné..moc děkuju..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě se toho mlíčka na jeho váhu nezdá moc. To mi jsme o něco menší a vypijeme skoro stejně. Jakým UM krmíš. Nemůže to být druhem mlíčka?

In reply to by mirkaberkys@se…

nooo dobrý dotaz :///: to víš že by chtěl víc,ale já už jsem neštastná..a prostě mui nedám....má skoro 10 kilo,nezdá se mi,že ho přecpávám a když jsem dala už i jiný dotaz jak holky krmí své prcky(a to vím,že jich je tady celkem několik nekojených),tak se na to každý vyprdl...já fakt nevím jak mu to mám rozvrhnout aby netloustl...

In reply to by Leushka

A co na to říkala mudr? Ví o tom, že je tak nenasytný. A co ho trochu ošidit tím, že by jsi mu dělala to mlíčko o něco řidší.Já když jsem malé dělala třeba 170 ml vody, tak jsem dala jen 5 odměrek. Víš jako to myslím? Ještě mě napadlo, používáš mlíčko 1 a nebo 2. Dneska jsem četla třeba na nutrilonu, že se zaváděním příkrmů by se měla zavést dvojka mlíčko.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jéé tak to je super..koukala sjem an fotky,malý je zlatý :///: ...zkusím to s tou kaší a uvidím..ale holt je tuček no...nechce se hýbat.onse snad ani nezačne přetáčet,jak je těžký..no stejně jsem si myslela,že napíše více mamin jak krmí 5-6měsíční prcky a já to okopíruju :s: tak se ještě na to zeptám asi v jednom dotaze...jinak moc moc děkuju :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Lenulo moc děkuji.....jsi zlato,aspon někdo mě uklidní...já se bojím at ho nepřekrmuju,ale nezdá se mi zas toho jídla tolik,aby tak přibíral...no asi má prostě pomalý metabolismus,nebo nevím...snad to vyběhá a bude takový šikulka jako Lukášek!!! on je dost bystrý a ruce má teda neuvěřitelně šikovné.-..drží si sám i flaštičku a podá si kolem sebe na co dosáhne a je vychcaný jak mraky :///: jen ty nohy prostě nezvedne páč má velkou prdel...tak díky moc a ppaaaa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky