Bříško!

16.10.2007

Holky,mám takovou prosbu-nestává se vám,že by vás třeba svědilo v pase bříško???Mě docela často svědí a nevím proč,jen mě napadlo,jestli to nemůže být tím jak se napíná kůže?

J8 si tedy myslím, že je to z toho jak se napíná kůže...bříško i prsa mění tvar...musí ta kůže nějak reagovat...taky se mazej, možná si jen vysušená...

Hm tak to ti teda nevím čím to muže bíti to slyším poprvé,ale je to možné kuže je kuže a t se chová jak se jí zlíbí:-)

tak ja mam presne to stejne. mas uz tehulkovske gate? ja mam takovy pocit ze i z te gumy by to mohlo byt - jak na ni nejsme zvykle na brisku...co rikas?

In reply to by Ewa1987

Tak to máš možná pravdu?protože mě to většinou svědí když mám doma tepláky do pasu!!!Mám lacláky,ale ty doma nenosím:-)nejlépe se doma cítím v teplákách:-)Nevím jestli by to třeba nechtělo mazat nějakým krémem?

In reply to by Eva80

no ja mazu brisko detskym olejickem od doby kdy jsem zjistila ze jsem tehulka:-) kazdy den jednou...pak ti to moc pomuze proti strijim:-/
Ja si myslim, ze to je z tech kalhot...ty jsi v 18.tt, ja v 17.tt a myslim, ze se to brisko este tak nenapina jak to este jen prijde vis? i kdyz to muze urcite hrat roli.
Ale podle me je to ten nezvyk na tehulkovske kalhoty a teplaky a tak.:-)))

In reply to by Eva80

no jo:-))) jasne:-))) ja radeji taky teplaky:-))) a taky je nosim...nebo leginy mam este rada..moooc:-) ty gate nosim jen na venek:-) a to taky jen nekdy. Vyzkousej ten krem nebo olejicek.
ja mela z ,,toho-neceho,, tak podrazdenou kuzi, ze jsem se skrabala a tedka je takova..doskrabana...tak ale mam domka treba pletove mleko z tee tree olejickem a moc to pomohlo, za dva, tri dny:-) vyzkousej to

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teď jsem si koupila nějaký mastný krém tak to zkusím,snad to pomůže:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka