Používáte někdo 30 let starý fusak???

10.11.2010

Dobré ranko holky, chci se zeptat, jestli některá používáte zimní fusak, ve kterém jste se vozily ještě vy? Já mám takové dva, jeden pravý beránkový a druhý je beránek umělý, oba dva jsou super, dala jsem je vyčistit a našít nové zipy. U nás ve městě jsem snad jediný, buď už je nikdo nemá, nebo nejsou in???? Většinou mají všichni flaušový. Díky za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,tak loni jsem měla nový beránkový,ale byl jen do hlubokého kočárku ale byl fajn. letos jsem si chtěla koupit nový,ale moje babička mi dala taky teb pravý starý fusak,je starý minimálně 28 let ;) a je úžasný,jak někdo píše,na pohled sice není extra pěkný,ale pro mě je důležité,že bduu mít malého v teple ;)

Já měla na první 2 děti po sobě pravého beránka, ale pak jsme ho vyprali a on ztvrdnul. Škoda, byl totiž k nezaplacení i když na pohled nic moc, nahoře byl vínový. Teď na další miminko jsem dostala po příteli umělý, s potahem s béžového manžestru a taky jsem v něm to miminko odvozila. Určitě jsem pro, a i když není nehezčí tak ve většině kočárků stejně není vidět nic krom toho chlupatého pod hlavičkou.

ahoj, tak moje mamka schovávala pro mne fusak. Byl to pravej beránek. Opravdu moc pěknej. Dala jsem ho vyčistti do čistírny a byla ráda že nemusim žádnej kupovat. Těšila jsem se jak snim projezdim celou zimu. Jednou jsem kočár s fusakem nechala před krámem (mimčo jsem si vzala sebou-byli tam schody a tak jsem kočár nechtěla tahat do krámu). Když jsem se vrátila tak byl fusak pryč :( . Musim říct že jsem to obrečela. Malýmu byli 4měsíce a tak jsem fusak potřebovala. Ještě ten den jsem si šla koupit nový fusak. Takový obyčejný. Z vnitřní strany beránek-umělí a z venkovní strany fleece. Nebyl drahej a musim říct že u kluka službu udělal a nyní jí dělá i u holky. Tamten původní fusak byl super v tom, že z venku měl nepromokavou vrstvu (jako maj nyní fusaky emitex).
Já jsem neřešila kdo má jaký fusak. Důležité pro mne bylo, že je dítě v teple. Takže to taky neřeš a buť za něj ráda. Kdyby mi ho neukradli, tak ho vozim i nyní :)

Holky, muzu se zeptat, jestli toho beranka perete v pracce nebo davate cistit do cistirny? Ja ho mam, modry, chtela jsem do nej dat dceru a je spinavy, tak nevim, jestli to muzu fuknout do pracky.

In reply to by Makvína

A když jsi ho vyprala tak neztvrdl? Nám ano. Jednou jsem ještě zkoušela vyprat beránka na podlahu(kobereček) a i když jsem použila program na vlnu a prala jsem ho v lanolínu, tak jsme ho museli vyhodit. Byl tak tvrdý, že se dal skoro zlomit.

tak já si do kočárku koupila Emitex, ale do vajíčka jsem používala 30 let starej fusak ještě po mně. Nechtělo se mi to totiž pořád sundávat když jsme někam jeli autem/kočárkem.
A na druhé mimčo to plánuju taky tak. :-)

já ho používala na 2 děti,ted na třetí jsem si koupila flaušový ale až bude -10 tak budu vděčná že mám beránka po sobě,pač tohle není fusak

já používám beránka který má přes 30 roků a super. Jiřík je min. páté dítě, které hřeje. Je mi jedno, co si kdo myslí, ovčina krásně hřeje, dávala jsem pratelnou kožešinu i dětem do postýlky (nechala jsem si vyčinit a sestříhnout na 1 cm). Proč bych měla kupovat nový, když mám kvalitní fusak? Mám u babiček i umělý po manželovi a od sestřenky flaušový, ale nechala jsem si beránka.

já jo, mám fusak ještě po mě / a to je mi 41 let/ a používala jsem ho pro obě dcery a teď pro malého ho chci využít taky, akorát ho nechám samozřejmě vyčistit a uvažuju o tom, že ho nechám potahnout novou látkou. Nebo přes něj koupím pěknou deku ;) . Jinak jestli jsou in nevím, ale mám kamarádku, která by věci neznačkové nevzala ani do ruky a používala taky beránka po sobě :one:

ahojky tak přesně tak mam taky 34 letý starý fusak je v dobrem stavu ale musela jsem ho vyčistit v čistírně.jsem rada že ho mam.mamka mně ho schovala a ted se hodí :-).začína zima pomalu tak už jsem ho mněla parkrat jak se tak hodně ochladilo.

Ahoja.Tak já používám přesně 32let starý fusak.Je v supr stavu,zipy,všechno perfektní..peru ho normálně v pračce..nic se mu nestane,starý věci jsou kvalitní a vydržej..

Holky když jste u těch starých fuksaků, mám doma jeden na věnování, jeden používáme a třetí jsem také věnovala, je modrý, vyčištění v čistírně, ale zdá se mě že ve vnitř trochu kouše, takže dobré do toh dát nějakou plínku nebo tak, na požádání potom změřím, tak pište kdo máte zájem

hehe, ty stare veci jsou super. Ja mela pro dceru 40 let stary prouteny kos na spani (po manzovi), vyhrabali jsme ho v garazi na baraku u more. Nechala jsem vycistit, nalakovat a super. Jinak beranka mam taky 30 let stary (jeste po mne a brachovi), ale nevim nevim, jestli se mi tam ta moje cacorka vejde (ted ma 5,5 mesice) az prijdou ty "mrazy" v lednu.

Já mám fusák taky po sobě pro moje miminko :) sice je o 7 let mladší než tvůj, ale i tak 23 let je taky dost .. a pořád je jako nový a krásný :)

Rozhodně beránek, mám jeden nový flaušový a jednoho starého beránka a už chci, aby byla zima a mohla jsem beránka vytáhnout:)

Ahoj, já jsem měla na cácorku půjčenýho beránka do hlubočáku ve kterém se odvozilo snad 20 dětí a byl skvělý. Teploučký, takže jsem se fakt nemusela bát, že bude cácorce zima. Bohužel do sporťáku nejde, ale hned po něm skočila švagrová, která má teď čerstvýho prcka. Vůbec bych se tím že není in nezabývala, já jsem teda stejně přes něj dávala ten kryt co je přes korbičku, takže ani moc vidět nebyl.

Závidím. Já někde vyhrabat po sobě či po někom takto starý fusak, tak jsem šťastná jak blecha. Jenže bohužel vše je vyhozené, tak mám smůlu :-(

Já mám v monokočáře fusak po sobě z beránka a nedám na něj dopustit... sice jsem koupila dva nový do dvojkočáru, ale to jen díky vymoženostem, co mají... jako je díry na kšíry do sporťáku a pak to prodlužování... Ale teď zrovna jsem měla jednu holčičku nemocnou a tak druhá mohla s babičkou ven a nemusela jsem přehazovat fusaky z dvojkočáru... v beránku jí bylo báječně ;-)

U nás byla taky nabídka,nic jsem proti tomu neměla,ovšem nevešel se nám do kočáru (Liberty mívali trošku jiné rozměry :s: :s: ),takže jsme nakonec kupovali jiný.Ale mrkni na ceny beránkových pytlů nových a protočí se ti panenky :) Takže jestli se ti tam vejde a necháš ho vyčistit,proč ne?

Ahojky,tak my máme oba i ten fláušovy a i ten z beranka:-) a víc používáme beránkovy..příjde mi,že je v něm vetší teplo:-)

Ahoj tak zrovna fusak se nám nedochoval což mě až tak nemrzí protože by mě jeden nestačil ,ale máme spostu jiných věciček a nedám dopustit na bavlněné dupačky prostě co se týká kvality tak ty dnešní se můžou jít spřehledem zahrabat ;) takže určitě ten fusak co máš je skvělí a pokud je to pravý beránek tak určitě je to lepší než nějaký flauš :one:

Ahojky, já mámdokonce 40 let starý fusak, je to pravý beránek a malá si v něm libuje. Jiný bych nechtěla, ty dnešní fusaky, mi přijdou nepraktické,samé zapínání...tuto má jen jeden zip, a bohatě to stačí...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no a malé to může mít jako kapucu ;) tak přesně ty mám taky :one:

máma ted vyhrabala berana, ponesu ho do čistírny a pokud se nerozpadne, tak si ho na ty 30° mrazy vezmeme ;)

já ho vytáhla, protože nový objednaný dosud nedorazil. a jsem spokojená, nevypadá nic moc, ale hřeje

já :s: mám jednoho beránka po mém bráchovi a jednoho po manžovi a oba jsou úplně super, mohu je střídat, když je potřeba vyprat, vozila jsem v tom Matěje a teď od ledna budou zahřívat Kačenku ;) :a:

ahoj mam po manzelovi a je super. Maly se narodil v prosinci a krasne hral beranek.. Taky ho abbicka nechala jen vycistit. Dokonce sjem mela fajn prostorny kocar tak se tam fusak krasne vesel. Je hodne maminek co am tento fusak tak bu v klidu

určitě! Mám sice jeden nový od sestřenky, ale taky 2 staré od tchýně, jeden po mém muži, používám je u našich, abych nemusela tahat ten náš a nedám na ně dopustit. Navíc, pokud jsi je takhle krásně repasovala, je to super!!! Mně se tyhle retro věci líbí a hlavní je funkčnost, ne? ;) Navíc jestli máš dokonce pravý beránkový, tak ten je kvalitativně asi o 500 % výš než všechny ty nové flísové.. ;) s.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka