Dneska super noc

10.11.2010

Ahojky holčiny tak dneska byla opravdu vydařená noc.Vůbec jsem nemohla usnout stále jsem koukala do stropu(bej tam hvězdy tak je všechny spočítám :s: )v Tv nedávali nic co by mě zaujalo,takže otrava.Nic mě tedy nebolelo,aby mi to bránilo ve spánku jen takový malinký nepatrný tlak dole v podbříšku (pocit,že se každou chvíli počůrám).Ale když už jsem nevěděla co dělat tak jsem si asi okolo 2h ráno vzbudila přítele a šli jsme :*O*: (já dostala strašnou chut) když bylo po ,tak přítel šel dále spinkat jelikož brzo ráno vztává do práce.A já???opět jsem nemohla usnout :n: a hlavní překvapení??Ani mě nevzali žádné bolesti po sexu jako předevčírem (to jsem myslela,že umřu).Tak si říkám dobrý v pohodě to už usnu,ale bohužel stále jsem čumákovala a usla jsem asi okolo půl 4h a od půl 7h jsem opět vzhůru,vztávačka se synem do školy.
Tak opravdu nevím kdy ten porod přijde,ale mě by se líbilo dnešní datum tak snad to ještě dnes Nelinka stihne :C]]: :C]]: ,ale to by byl asi zázrak.
A co vy jak ted trávíte noci ????

Ahojky, tak to měl přítel krásného budíčka ve dvě ráno :s:
já jsem dnes vzhůru od 4. ve 2 jsem byla čůrat, pak jsem usla, a od 4 mě začlo hrozně bolet břicho, pak se to stupňovalo, bylo to asi po sedmi minutách, tak jsem si říkala super, už je to tady, tak jsem čekala co dál. Přítel vstával v 6, a jestli má jít do práce nebo radši ne, jsem mu řekla že jo, že ho když tak odvolám zpátky. No, a po 9h. bolesti přešly :|€|: teď jen sem tam tvrdne břicho, trošku zabolí a nic..... Taky by se mi líbilo dnešní datum ;) , tak uvidíme jak se líbí i těm na šim broučkům :€Ss€:
měj se hezky :a:

In reply to by Zdenčatko

jj to tedy měl,sice chvili byl protivný ,ale já jsem mu řekla at nemluví za drudé :C]]: a bylo vymalováno.Po jsem tomu nasadila korunu říkám příteli:nezdá se ti,že jsi tam dnes byl nějaký volný od minule?? tak se začal smát a říká : jj je to pravda je to volnější asi se to už připravuje
tak bych byla moc ráda kdyby se to opravdu blížilo už se na tu potvůrku moc těšíme

Ahojda, já jsem dnes taky nemohla spát v noci...v jednu jsem otevřela oči, šla na wca pak jsem nezabrala až do tří...V šest přítel odjel do práce a co se nestalo, v sedm mě začala otravovat moucha...blbka...no tak jsem byla vzhůru od sedmi...a zbytečně...Jinak taky už očekávám kdy to bude, mám termín 13.11. což je tato sobota...ale nic tomu nenasvědčuje...No dnešní datum je hezký, na zítřek nám numerologové nevěští nic dobrého, tak zítra by to nebylo dobré...ačkoliv 11.11.2010 KRÁSNÉ DATUM :-D

Ahojík - mě se dnešní datum také líbí, ale nepředpokládám že by to klaplo - a třeba 12 také nené špatné :one: , i když termín mám až 23 takže času ještě docela dost :00: ...jinak já to mám se spaním naopak - ráda bych spala a dokonce patřím mezi ty šťasné co, když můžou opravdu spí - jenže máme hyperaktivního pesana a tan dýl jak do sedmi nevydrží a pak začne dělat bordel :n: a nevím jestli teď necítí nějákou změnu, ale nespí ani přes noc - takže šmejdí po bytě a všude leze :help: samozřejmě máme lino, takže je všechno slyšet - takže ač bych ráda, tak také nespím a koumám co je nového na netu už od samého rána:s:

In reply to by jitta

Tak to máš ještě trochu čásku na porod já už termín prošvihla a ted už jen opravdu čekám kdy to přijde,ale dnešní datum mi asi nevyjde jelikož žádná změna.Jsem čilá jako rybyčka teď jsem akorát přišla z krámu obložená taškama(v každé ruce jednu a jednou přez rameno) vyšla schody a nic........tak uvidíme do večera nebo do půl noci je vlastně ještě času :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka