Hezké ráno těhule:-)

10.11.2010

Hezké ráno březňátka,
jak se máte?Jak rostou bříška?Já teda musím říct že, od té doby co mi zjistili tu cukrovku a já vysadila komplet vše kde je sladké,tak bych řekla že se to zastavila a možná že jsem i tak kilčo dala dolů.Nicméně to nic nemění na tom, že jak sem na sladké vyloženě nikdy nebyla,tak sem včera měla takový absťák, že jsem myslela že budu lézt po zdi :€): :€):
Máte už vybrané :/;x: ? My už máme jeden schovaný u přítelovo babičky, je to DorJan,budu ho mít do terénu a jako záložní, do města a na nákupy budu mít nakoce po dlouhém vyhledávání Concord neo.
Jinak čím víc jsem těhotná,tím víc se nemohu toho našeho broučka dočkat....už se strašně těším až ho budeme mít doma u sebe :°O°: ať už je alespoň únor :)
tak se mějte krásně těhulinky,pohlaďte ty naše :€s€:

:a: :a: :a:

Ahoj,
tak s tím sladkým si to neumím představit, aspoň jednou týdně jdeme do cukrárny na něco slaďoučkýho... Já jdu na test za měsíc, tak uvidím.
Jinak bříško mi začalo hodně růst, přibrala jsem zatím 3 kg a včera jsem objevila strie na celým břiše. Takže začínám věřit tomu, že ani to mazání mi nepomůže. Mažu od 9.tt :\\: Tak uvidim, koupila jsem si další krém a počkám na zázrak :a:
Kočárek už máme koupenej, Peg perego gt3.

Ahoj holky! už jsem na tom dobře s bříškem, hned jak dopíšu tady ten komentář, tak s ním zamachruju,.,Já budu doufat, že cukrovku mít nebudu, páč tolik čokolády a sladkého co jím teď to bych nerozdýchala , já si večer otevřu čokoládu a za 10 minut už není,.,nedávno sem koupila dvě Fidorky, jako mě a příteli, no a co myslíte, sežrala sem i tu jeho,.,každou chvilku koukám do skříně, jestli se tam nevykouzlilo nějaký kokino,.,a teď holky ještě ty Vánoce, no bez cukroví bych nepřežila,.,
Jinak kočárek máme pořád vybranej Dorjan Prestige, teď už jen řešíme, jestli stříbrnej, nebo růžovej,.,
Taky si říkám ať je aspoň únor, to se bude krásně funět,.,tento rok nebudem muset ani stavět sněhuláka, největší budu široko daleko já,.,
Tak pá pá a krásné těhulení

Ahojky, no Ty seš s tim sladkým jak já. Já ho nikdy nejedla, ale co jsem těhotná, tak musim mít každý den alespoň kousíček. A nejvíc zbožňuju koláčky :C]]: , ty teda fakt vedou. A zmrzka.
Jinak kočárek máme vybraný - Maxi Cosi 4. Zajedeme si pro něj asi začátkem února :)
A čím víc jsem těhotná, tím větší dostávám ze všeho strach. Chytá mě panika. Jak to zvládnu, jaká budu matka, co když na to plačící miminko nebudu mít trpělivost ( jsem lehce cholerická )...je toho moc co se mi honí palicí, ale vím, že je na světě miliarda matek, co to zvládly, tak proč ne já. Snad mě tyhle stavy přejdou. Ale je jasný, že se taky moc, moc těšim.
Tak se opatruj, mamko a drž mi palce, dneska máme utz, tak doufám, že už se konečně dozvíme pohlaví děťátka :) Papa

no ahooooj :a: no tak to máš s těma kočárkama vychytaný...mě se stráááášně líbí DorJan prestige... :///: ale koupíme nějakej až po novým roce...asi tak... ;) no jinak...na cukrovku jdu v pátek, tak sem zvědavá...no jestli mi ji zjistěj, tak já budu lézt po zdi už v ordinaci.... :///: :///: :///: sem na sladkým teď závislá...nic jinýho bych nepotřebovala... :€s€: taky už se strašně moc těšíme na miminko...ale jen ať tam ještě vydrží...nemáme dodělaný byt,tak ať to stihneme zvelebit :one: :one: :one: pohlaď pupíka.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka