Velká změna:-DDD

04.11.2010

Hezký večer těhulky,
tak Vám chci oznámit, že nám dnes tu holčičku nepotvrdili, za ten měsíc ji narostl pindík :°~°:
Skoro jsem to obrečela, ale teď jsem šťastná že je :°O°: zdravé,to je nejdůležitější....
Teď si jen na to budu muset zvyknout a taky nějak prodat všechny ty růžové věci :€): Teď už se tomu musím smát, jak život dokáže překvapit :€): :€):
Tak se mějte krásně a děkuji všem co mi držely palečky.

ahojik, můžu se jen zeptat, kdy ti řekli, že čekáš holčičku?nám se v prvním těhu doktoři dohadovali, ve 14tt to byla holčička, ve 20tt kluk, no a v 24tt na 100% holčička..

:one: :one: :one: :one: :one: :one: no nekecej...no tak tos mě dostala.... :C]]: :C]]: :C]]: ale taky božíííííííí....to zase potěšilo tatínka,neé? ;) můj by už začal tahat vláčky a auta.... :///: :///: :///: no ty jo...sem z toho nějak dojatá.... :°~°: :°~°: :°~°: :°~°: :°~°: :°~°: :°~°: :°~°: :°~°: :°~°: nový ženich.... :°~°: :°~°: :°~°: teda pokud tý naší princezně taky nenaroste pindík.... :one: :one: :one: :one:

Holky je to sranda co??:-DD
Dneska už je to dobré, včera večer jsem z toho byla taková nesvá,ale dnes už paráda...
Odpoledne si koupím nějaký modrý dupajdu,psychicky se naprosto srovnám a bude dobře:-DDD
Ne,miminko je prostě dar a když je zdravé tak je jedno jestli má pipku nebo pidníka.
Jinak nejspíš to bude Michal po tatínkovi...zkusím ještě prosadit Tadeáše nebo Daniela,ale nevím,nevím:-DD
Tak se mějte krásně a pohlaďte bříška..

chjoooo a tak jsi se těšila :devil: ......ale hlavně že je zdravý bobek malý....no nám řekli napřed na 60% a minulý týden na 80%klučinu,tak doufám,že mu ten pimpoš neupadl!! :s: jdeme na velký utz 16.11.,tak uvidíme! :one: tak to teď budete přemýšlet nad jménem!a věci prodat stihneš,to je to nejmenší!tak vám přejeme hoooodně zdravíčka a pohlaď toho broučka v :€O:

První holčičce v březňátkách narostl pinďa :-) tak moc jsme držely palečky.Ale nebuď smutná,hlavně,že je mimisek v pořádku.Alespoň si bude moci z té naší převahy pipinek trochu vybrat,ne??? :-) Já si taky myslela trochu víc na holčičku,ale i kdyby to byl kluk,tak by mi to bylo jedno.U prvního je to fuk.A jakpak se teda bude ten statný jinoch jmenovat?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka