Kdo hlídá děti když jdete k lékaři se sebou???

02.11.2010

Ahoj holky, zajímolo by mě, jak to děláte, když potřebujete jít k doktorovi se sebou a nemáte nikoho na hlídání (kromě muže). Já zrovna dneska byla u zubaře a partner to nahlásil v práci, že bude mít propustku, že bude doma hlídat děti a normálně si musel vzít dovolenou. Prý se to na mě nevztahuje. Kdyby šli k lékaři děti nebo on, tak jo ale na mě ne. Pořád mi to nejde do hlavy....děti jsou nemocný, nemůžu je dát hlídat kamarádce na mateřský, babičky nejsou a cizímu není komu a ani není důvod, když funguje tatínek ne??? Nechápu, proč mu to nechtějí v práci uznat, když vypadne máma, tak od toho tu ten táta je ne??? Personální mu div nehrozila vyhazovem. Nevíte jak to teda skutečně je??? Nebo kde bych našla na to nějaký zákon??? Děkuju moc všem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vztahuje se to na osobu, která běžně o děti pečuje a musí se podrobit ošetření či vyšetření u lékaře... takže v práci v právu nejsou...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,
ať si paní personalista otevře pracovní zákoník, naposledy ho asi vidělá v roce eins zwei...
Od takové normy se společnosti nemohou odchýlit, pokud to výslovně nestanoví a toto ustanovení je kogentní, takže platí na všechny!
Manžel samozřejmě z práce odejít může

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka