Pozdrav z deštivé MB

17.03.2008

Ahoj holky :)
tak vám po dlouhé době posílám nějaký ten pozdrav, abyste věděly, že ještě jsem :) Přišla jsem na to, jak prospat celou noc. Koupila jsem si těhotenský čaj z devíti bylin a spím jako dudek celou noc, bez čůrání :)
Mrňousek kope ostošest a dokonce už se ani před tatínkem neschovává :) bříško nám vyrostlo, ale sem ho nedám, páč na to nějak zapomínám.
Taky už máme sestavené skříně, tam se vám vejde věcííí.
O víkendu jsme děsně uklízeli. A řeknu vám, že jsem přestala rozdělovat práci na ženskou a mužskou a že muž v domácnosti pomáhá. On totiž nepomáhá (konkrétně můj mužíček), on se stará aniž bych mu něco říkala. Sám od sebe vyluxoval, vyklepal deky. Nechci to zakřiknout, ale dávám mu 1* :)
Tak si užívejte mrňousky a přeju vám hodné mužíčky :D

taky ti posilam pozdrav, ze zatazenych Kurivod. venku sice neprsi, ale je tam desna zima, nakonec jeste budu jezdit s kocarkem ve snehu. :-)
Ten muj muzik je neco jako tvuj, taky sam od sebe uklizi a ja jsem zato rada. Jsou takovy ktery si sednou k tv anebo pc, a na vse kaslou. Ale mame proste zlaticka :-) Tak ja byla dnes v noci asi 5krat na WC, a to jsem sla spat az v deset a v 7 vstavala. takze sranda. Psik uz se mi smal, kdyz jsem sla po 3. Jinak muj malicky kope a vlni se jak zbesily ale ven ne a ne. Drzi se me zuby nehty :-)

In reply to by Veerca111

Asi se mu u tebe moc líbí :) to jsem ráda, že máš taky hodnýho mužíčka.
V Kuřivodech se mi vždycky líbil ten statek nebo tvrz nebo co to vlastně je :) To si myslím, že u vás je větší zima. My máme v Bělý p. Bezdězem chatu a tam je vždycky o pár stupňů míň než v MB.
Zeptám se tě, jestli jste byli v MB na předporodním kurzu a jestli je jednorázový pro tatínky nebo se chodí vícekrát? Lenka

In reply to by LenkazMB

na kurzu jsme nebyli, ale mam dojem ze je jednorazovy. Asi dvouhodinovy, stoji to 600. My na kurz nesli, a manzel jde k porodu za 400kc. Zavolej si tam a zeptej se :-) nam by se kurz nevyplatil, manzel se rozhodl, terve pred mesicem ze se mnou pujde k porodu. Jj do Bele jezdime casto, manzel tam ma tatku. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka