Krasne ikdyz destive ranko :-)

17.03.2008

Jak pak se vsechny mate?Jaka byla noc? U me priserna, kazde dve hodinky jsem byla na WC hruza. Jinak nozky mam porad jak banky. A co planujete na dnesek? Ja budu delat francouzsky brambory. A pak tady budu jen pro vas :-)

Dobré ránko :-) Já jsem dneska vyřízená :00: Včera jsem totiž byla s přítelem v lese a pěkně mě to zmohlo. A jeho taky, před chvilkou přijel z práce, že se mu nic nechce :-) Teď jel ještě něco vyřdit a za chvilku bude doma :-) No a pak asi pojedeme nakoupit nějaký papů... Jo a noc byla celkem pohodová, na záchodě jsem byla jen jednou, jen mi jako obvykle šíleně tvrdlo břicho :-(

přemýšlím jak je na tom asi Jituška, říkala,že jí budou dnes vyvolávat porod tak už to má třeba za sebou.

Ahojky Verunko,krásné dobré ráno i Tobě,já měla také příšernou noc,moje beruška mi asi pořád tlačiloa na močový měchýř a tak jen co jsem se vždy vrátila z WC tak už jsem šla znovu,no hrozné a to jsem se před spaním hlídala,abych moc nepila. Já budu asi vařit těstoviny s kuřecím masem. Doufám,že to dnes uteče co nerychleji.... :k:

In reply to by Veerca111

Tak přesně takhle to prožívám i já,v týdnu to je většinou bez depky,ale ty víkendy jsou hrozně dlouhé. V týdnu se pořád něco děje,musím zařídit,sejdu se s kamoškou apd., ale o víkendu si chce miláček odpočinout a tak to jsou dlouhé dny.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky