antikoncepční injekce

31.10.2010

Holky mám otázečku, už měsíc mám píchnutou antikoncepční injekci, zatím nemám sebemenší problémy, jen s psychikou. Začalo to tím, že jsem si všimla, jak strašně jsem náchylná kvůli všemu vyletět, pohádat se, být naštvaná. S manželem se třeba 3x do týdně pohádáme z mého popudu, kvůli blbosti (např.rozsypané piškoty - hned jsem vyletěla, že jsem služka, že to odmítám uklidit atd..) jsem sama sobě odporná, nemůžu to zastavit, chvilku jsem v pohodě a najednou mě maličkost rozčílí. S dětma je to v pořádku, nejsem na ně zlá, starám se o ně, ale u manžela mě mrzí, že mi v domácnosti dost málo pomáhá. Tak teď nevím, jestli to mám svádět na hormonální injekci nebo to je ve mě... nebo blázním??? Myslela jsem, že by to mohlo být z únavy, ale unavená nejsem, zkusila jsem jeden den prostě odjet s mamkou na nákupy na celé dopoledne, vracela jsem se v dobré náladě, natěšená domů a doma zase hádka, stačilo, že mi manžel řekl, že jsem koupila blbosti. Tak sem se zkušenostma, názorama jestli vyhledat psychologa nebo jestli je to "normální" na mateřské. Podotýkám, že kdyby to bylo z dětí ( dcery 6 a 2 roky a 10měsíční dvojčata) už by se to podle mě projevilo dřív ne, navíc to začalo až nedávno,dřív jsem nebyla konfliktní. Je mi to hodně trapné to tu psát, ale snad v tom nejsem jediná.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem při tom byla taky hrozně náladová,později jsem tloustla,byla jsem unavená,absolutní nechut k sexu,nikdy víc

Pet, byt tebou tak si ji uz nenecham nikdy pichnout, ja bych si ji teda nikdy uz pichnout nedala, kamaradka me varovala pred ni a ja blb neposlechla, ja normalne klidas jsem mela nervy tezce na pochodu, navic mi to nejak rozhasilo uplne hormony atd :€z€:

:a: ahojky chapu te,ja mam taky injekci,ted uz pujdu na treti davku,jsem moc spokojena,do toho beru jeste antidepresiva coz je velka zatez a dost chemie do tela,ale bez nich si to ted rozhodne neumim predstavit.
jinak moje doktorka mi rikala ze ne nervy a hormony maji tyto leky dost velky vliv a o te injekci ani nemluvim,pilulky na gynde mi uplne rozmluvili,ale stejne jsem jednou nehore jednou dole,jsme na tom asi stejne,manzel mi pomaha,ale byvalo to lepsi,je dost casu v praci a ja mam pocit ze uz mi kolikrat hrabe z toho stejneho stereotypu................drz se.

tak mozne to je,ma kamaradka to mela podobne,pry se necitila psychicky dobre,tak to hned vysadila a ja jsem zase po ty injekci nemela vubec chut na sex a navic jsem pak dlouho po ni nemohla otehotnet,protoze cyklus se mi rozhodil tak,ze jsem jeste po roce a pul neovulovala.Tohle svinstvo bych uz nikdy nebrala.Jedina vyhoda byla,ze jsem nemusela myslet na to,jestli jsem nezapomela vzit pilulku a to ze me uplne zmizela MS.

In reply to by Monina24

Moni děkuju, už si připadám jako psychoblázen. S dalšíma dětma nepočítám, tak ovulace mi starosti nedělá, chuť na sex je tak nějak normální, ale ta psychika mě drtí. Manžel už ke mě přistupuje tak,že po mým výbuchu vzteku se se mnou pak baví jako by se nic nestalo, viz před chvílí :-D Raději zajdu k dr a poradím se, možná mi opravdu ta injekce nedělá dobře a radši jí teda pak už nemít než zažívat tohle. Jsem taková nevyrovnaná.

In reply to by pet-be

Tak ja kdyz premyslim spatky,tak jsme se s manzelem taky porat hadaly a mela jsem porad nejake depky,nevim jestli to bylo kvuli tem injekcim,chodila jsem na ni asi rok a pul a byla jsem uplne frigidni.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky