Ahojdá po obídku

16.03.2008

Tak koukám že to tady po obídku nějako vytuhlo, nebo všichni ještě papaj a nebo dodělávaj papání. Já měla čočku s volským vokem a okurečkou, ňami ňami :a\|: a copak papkáte vy???

Já dneska budu obědvat u rodičů, ale asi to vypadá už na zpožděný oběd... :) Přítel ještě spí, tak čekám až se probudí a pojede, už se těším, to zas bude dobrota!!!! Zatím jsem měla jahodovou přesnídávku a piškoty..... :s:

In reply to by Danka

Jo jo přesnídávečky to Dída taky může a s piškotkama, včera jsem měla broskvovou a jahodová tam ještě opuštěně čeká, takže dobře že si mi jí připoměla aby se mi neskazila :s: :s:

Já se ještě jím. Udělala jsem zapékané těstoviny s brokolicí - mně to moooc chutná, ale přítel se ofrňuje, prý v tom není maso!!! :n: Makinchen

Já to dneska taky trochu ošulila a měli jsme těstoviny s houbovou omáčkou, ale bylo to mooc dobrý! Teď si dávám čajík na vytrávení...

My jsme měli včera králíka se zelím a knedlíkem. Muž obral zbytek králíka, nakrájel knedlík na kostičky a osmahl se zelím. MŇAM MŇAM!!!!

Já jdu dělat halušky se zelím a uzeným kolenem! Už se těším, ještě kdyby mi to tak někdo uvařil :-)

Hmmm taky bych si dala čočku.....Já právě vařím masíčko a bude s brambůrkem... :hu: Jen máme rozbombardovanou kuchyň tak se mi nechce moc vyvářet.Manžílek právě dělá obklad v kuchyni a já čučím na receptář :k: :k: :k: :k:

My jsme pred chvili teprv snidali :s: Ale k obedu nebo spis k veceri bude uzeny se zelim a knedlike nami nami

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka