Pár dní do MS. :-)

25.10.2010

tak vám mám takový divný pocit. :-) MS mám sice dostat až v neděli ale pořád mám takové divné tušení, už druhý den mám takový zvláštní pocit. Nejenže nemám na jídlo vůbec chuť ale taky mám napnuté a docela bolestivé prsa, tohle nemívám před MS. Přesně tohle samé jsem měla když jsem čekala malou, přesně taky skoro týden před MS, jsem dneska sice teprve 20DC(mám cyklus pravidelně 26-27DC), ovu by teoreticky mohla být 12DC, takže teď by to bylo 8DPO. Asi si řeknete že je to brzy. Třeba si to jen vsugerovávám protože miminko chceme s přítelem moc ale stejně mi to nedá abych se nezeptala, jestli někdo z vás měl to samé?

ahojda to jsem zase jaaa :///: onehda jsem tu resila to same... porad je ve me zvlastni pocit.. nejze jsem starsne citliva a kdyz neco resim hned pak brecim, nebo si vsechno beru osobne, napnuta prsa -bolestive, citlive bradavky, pobolivani podbrisku caste curani coz je prej u druhorodicek na zacatku cate ptz ty svaly uz nejsou tak pevne jako pri prvnim tehu...ale zas na druhou starnu si rikam takhle brzo po vysazeni ha nejak tomu neverim a spise to prisuzuju prave tomu vysazeni ...a kdybych tam nasla ty // tak me asi omejou a nebudu tomu verit sara je to dluha doba ty to mas dostat teda 31? ja jsem to pochopila ze az tu dalsi nedeli tak jsem zvedava jestli nas nase tela zradi nebo nam uz ted nco naz acuji

In reply to by hipouseksousek

já to dostávám většinou po 26-27 dnech, podle toho kolik je dnů v měsíci, pokud 31 tak to dostávám většinou už 26. den a pokud jen 30 tak 27. den. Takže teoreticky 31.-1. Právě si říkám jestli si to jen nenamlouvám a jsem hrozně netrpělivá. Pak tu beztak napíšu v pondělí že jsem to hned z rána dostala.

In reply to by johny.bello

ahaa ..no ja uz tady taky obchazim kolem toho tstu jak vlk hladovej ale vydrzim -musim ... ale taky pocitam s tim ze kdyz to neprijde v nedeli budu se culit a rikat si ty brdooo ze by a dostanu to v noci z nedele na pondeli ... taky jsem se chtela zeptat nekoho jestli se takhle spolehal na vlastni telo a vyslo to ale pak uz jsem si rikala radsi nee a vydrzim

In reply to by hipouseksousek

by teď na testík bylo ještě určitě brzy. :-) Já měla takové příznaky až teprve když jsem vážně byla těhu s malou, u malé jsme se snažili necelé 4 měsíce a nějak se mi nezdá, že by se současným přítelem trvalo otěhotnění jen měsíc. :-D Asi by musel mít hodně aktivní a plodné spermie. :-D Nejraději bych posunula čas na neděli večer. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky