Stojíme,sedíme,kojíme!

22.10.2010

Ahoj maminy.Konečně se mě dneska povedlo připojit abych mohla napsat.Tak nevím z čeho mám mít největší radost. :h: Už se sami postavíme,posadíme a od včera zase kojíme.Mám radost ta její odstávka trvala 14 dní ale ustáli jsme to.Akorát ted nemám tak plné prsa i když jsem odstříkávala přece jenom to není ono.Jenom doufám že jí to bude stačit.Z flašky :$}: ráno hravě vypila 250ml.ode mě pila víc jak 10 minut z jednoho a pak ještě z druhýho ,no co já vím kolik si vytáhla? :#o: Ale asi jí to stačilo,protože byla v klidu.Až stáhnu fotky do PC tak je sem hodím.Tentokrát máme i fato jak stojí!Pá :a:

Teda holky jste šikovné obě dvě!!!! :k: :one: :one: :one:
Tvorba mlíčka se tím kojením zase trochu rozjede, nic se neboj ;) .

Tak to gratulujeme! S tím kojením jsi fakt dobrá že jsi neztratila trpělivost a vydržela odstříkávat :one: a malá je veliká šikulka - už se těším na fotečky!!!! My už taky stojíme ale sedět - ani omylem :00:

Jste fakt šikovný - obě dvě. To je neuvěřitelný, co malá už dokáže :one: A jsi dobrá, že jsi dokázala udržet mlíčko, to obdivuju :a:

No to je ale úspěchů takhle najednou :qu: :qu: Moc gratulujeme, je to šikulka :one: A před tím kojením smekám, to bych nečekala :n: Asi přišla na to, že mlíčko od maminky je prostě nejlepší :) To jako těch 14 dní pila v pohodě UM?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka