koníček...

15.03.2008

ahojky, holčiny, ta naše ďáblice už zvedá hlavičku, zdá se mi to v týdnu dost brzy...co myslíte??

In reply to by Borůvka

no my máme teď průjem :-( mám antibiotika, tak asi z toho, ale zejtra už je doberu. jinak malá je docela hodná, akorát v noci moc nechce spát. a je to pěkná čiperka, taková hodně "hýbací" :-D a cestovatelka - neustále jí nacházím v postýlce narvanou u špriclíků. ale jinak je to naše sluníčko :c:

In reply to by zabka

No mimísci mají většinou průjem, to je z toho mlíčka..papají tekutou a tak i kakají tekutou..ta naše kakala za dva dny a měla absolutně přeplněnou plínku...:-D
TAk sem si tě chtěla přidat na ICQ a nepovedlo se mi to..:-( :r:

ahojik boruvko tak to je parada to bude ciperka, myslim ze to neni moc brzy ten nas drobek se taky zapiral hlavickou a zvedal ji uz kolem toho druheho tydne az i doktorka koukala :q: jak se jinak mate? :qu:

In reply to by Beruska07

Ahoj beruško, my se máme dobře, i když malá je teď nějaká ukňouraná, přitom nakojená, přebalená a furt, že plakala předtím se ji nedivím, po tom co jsem objevila v plínce, se to tam málem nevešlo..:-D A co vy??

In reply to by Borůvka

jeee o tech plinkach ani nemluv nam se mimisek tak pokakal ze tatinek od prebalovani utekl a ja malem omdlela jaky to byl smradek :c: jinak se mame taky fajn ted cekam ze se probudi a pujdem koupat, dneska jsme to prehnali na cerstvem vzduchu ted spi tak kdo vi jestli bude spinkat v noci, jak ti spinka?

In reply to by Beruska07

Já jsem taky raději zadržela dech...:-D
My půjdeme na procházku poprvé zítra, jenom tak kolem bloku, na 15minut a šup zase domů..:-)
Spinká jak kdy, někdy probrečí celou noc a někdy naopak..zrovna včera, skoro celá den nespala a furt fňukala, pak usnula ve 21h, probudila se ve 3h, najela se a zase spala do 7h..dokonalé...fakt pokaždé jinak..
My dneska taky budeme koupat..koupete každý den, nebo taky ne?

In reply to by Borůvka

jee prvni prochazka to se urco tesis ze :cc): ja se nemohla dockat tak se tesim az napises jake to bylo :\x: my koupeme kazdy den, nekdy se to nestihne nebo mi prijde ze dlouho spi tak ho zbytecne nebudim a pak ho jen otru zinkou hlavne teda zadecek ale jinak se snazime koupat kazdy den, ma vodicku rad a je to takovy ritual. Ale vim ze i kdyz se nekoupe denne ze to nevadi, vy koupete ob den? :) jee tak to ti spinkala pekne my to meli ze zacatku taky tak, nekdy se mi dokonce budil i co dve hodiny to byla sila :00:

Holky jsou prostě šikulky, malá držela chvilku hlavičku, co jsem přijeli z porodnice ;) Takže ta tvoje treperenda je určitě taky šilulka :c:

Teda to je silačka. Některé děti jsou silnější a čipernější a některé si dávají na čas. Je to veliká šikulka! :one:

ahoj Borůvko, tak to je silná beruška, a jak se vám jinak daří, a jak ti jde kojení? to mě zajímá nejvíce, mě to děsně bolí, tak jsem zvědavá jak ty? jde ti to?

In reply to by Marcelka83

Ahoj Marcelko, no musím říct, že máme od začátku nástavec na bradavky...nechtěli mrchy stoupnout a tak pijeme přes ně, naštěstí to jde!! Ale bolí to taky..levou už mám docela slušně prasknutou a jelikož ji nechávám odpočinout, tak čekám, kdy příjde na řadu pravá..:-(
Jinak se nám daří dobře..trápili nás prdíci, ale teď už to jde..a co vy? Jak válčíte??
Koukám že už máte dudlík..u nás ho do 4 týdnů právě kvůli kojení nedoporučujou, aby si dítě zvyklo na sání...

Teeeda tak to bude asi extra rychlé dítko když už ted zvedá hlavičku,ale asi to není na škodu horši by asi bylo kdyby v přiměřeném věku hlavičku nezvedala.Takže v 5měsicích budou zuby a bude sedět a kakat do nočníčku :s: :s: :s: :s: :s: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka