Dalsi kontrola a UZ, konecne...

16.10.2010

Ahoj holciny,
tak jsem vcera byla v dalsi poradne, na ultrazvuku a na nejakych odberech a protoze je toho celkem dost tak zacneme pekne od zacatku :-).
Od minule kontroly jsem brala 3x denne magnesium, protoze mam pry vysoky tlak, takze jsem se u sestricky modlila aby bylo vsechno v poradku a abych nedostala nejake dalsi leky. Diky bohu jsem mela tlak jen 134/64, takze parada, sestricka zase ,zkoukla, moji moc a diky bohu taky v poradku. Pak uz jsem jen cekala na to az me zavola dr. a ja konecne uvidim toho naseho bobika. Nejdriv jsme si trosku popovidali, dr. rikala ze me bude muset kontrolovat kvuli tomu tlaku casteji, takze jsme se domluvili kontrolu na pristi patek, zase :n: , az to reknu v praci tak budou asi pekne nastvani, ale co se da delat. Ja jsem rada ze me chce kontrolovat takhle casto. No a potom jsem si sla lehnout a dr. mrkla na mrnouska. Jojo, mrnouska, on uz ma 11cm bez nozicek!!! :qu: Ale reknu vam, ze jak jsem ho zase videla tak jsem se malem neudrzela. Byl tak krasnouckej! Lezel si tam hlavickou dolu, ale uplne blbe, ze dr. ho nemohla vubec zmerit. :€): Ale pak se ji to jakz takz povedlo a ma uz tech 11cm! Srdicko krasne bije, pry mam dost plodove vody, takze pohodicka. Ale fotecku bohuzel nemam, nebyl tam moc hezky videt prdolka, coz me docela mrzelo, protoze jsem se ji ptala, jestli uz nahodou nepozna co to je. Ona ze spatne lezi, a ze se to nejlepe pozna az po 20.tydnu. Pak se nejak zarazila a chvili mlcela, jako kdyby tam neco videla! Ale bohuzel no. :€\€: Tak uvidime 5.11., to uz budu ve dvacatem tydnu, juchuuuu :qu: , a ze to teda leti holky!
Minulou kontrolu mi nikdo nevysvetlil ty hodnoty ze screeningu, tak jsem se zeptala a ze je to naprosto v poradku. Ze je negativni, a nemam se obavat toho hormonu PAPP-A, tak jsem si oddychla. :j) Jinak me objednala na genetiku, taky 5.11. v 10:30 a potom hned sup na kontrolu. Pak jsme se domluvili ze me necha zkontrolovat jeste v porodnici, U Apolinare, takze ted mam v deskach milion zadanek a musim si to vsechno v pondeli obvolat! :call: Bude to drsny.
Tak a to je vsechnooooo!!! :qu: Snad jsem na nic nezapomnela. Tak se pekne opatrujte, tehulky, maminky i ty ktere teprve cekaji. Papa :kiss: :dance:

To je super, že Ti to dobře dopadlo :k: Mám taky pocit, že to strašně moc rychle utíká,člověk se ani nenaděje a budeme mít půlku za sebou.Mě kontrola čeká 25.10. a jsem moc zvědavá,ale zároveň se tak nějak ve skrytu duše vždy bojím dokud mimíska neuvidím na ultrazvuku..tak ještě jednou gratulace :a:

Ahojky, moc gratuluji :one: fotečka se určitě vydaří příště :€s€: taky si říkám, že už to celkem letí, jdu do poradny 4.11. a taky jsem si říkala. že už budu v 18 tt, to už bych mohla mít opravdové těhu bříško :c:

Ahojky, mohla bych se te zeptat, jakou hodnotu toho papp-a hormonu jsi mela? Me to taky pry dopadlo dobre, ale ten hormon mam o neco vyssi, tak se mi to honi hlavou.. Dekuju!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju za odpoved, ja jsem si uvedomila, ze me vysla vyssi hodnota toho fsshcg hormonu, ne tohoto, taky mi rikala doktorka, ze je to dobre, tak snad bude.. Dekuju, mej se hezky a uzivej si hezke tehu!!=o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky