Vydírání batolat

18.10.2010

Ahojte maminky, mam na vas dotazek. Taky vas umi vase dite psychicky vydirat?????? Mikulovi je ted 15 mesicu a kdykoliv ho dam do ohradky, nebo si ho nevsimam a potrebuji si neco udelat, zacne si strkat prsty do krku. Samozrejme, ze ho pak natahuje a dvakrat se mi i stalo, ze se pozvacel. Zakazovani ani placani po rucicce nepomaha, dela to tak dlouho, dokud ho nevytahnu z ohradky, nezacnu si snim hrat, nebo dokud neusne. Fakt nevim, jak mu v tom mam zabranit. Je mozne, ze uz tak male dite zjistilo, ze si nic nevybreci, tak si naslo jiny zpusob??? A co vasi prcci????????? Diky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Náš malý to taky dělal když mu rostly stoličky asi ho to svědilo. Koukni mu do pusinky jestli nebudete mít přírůstek. :///:

To ti dělá opravdu naschvál.Tak bud ho dávej někam jinam třeba do židličky na krmení nebo do sedátka nebo mu tam dej něco co ho zaujme.Umýváš nádobí tak mu podej vařečku a plastovou misku.Nebo tak něco.Třeba ho to zaujme a dá pokoj.

In reply to by dambor

Necim ho zaujmnout jsem samozrejme zkousela, docilala jsem tim jenom toho, ze ten predmet (varecku, misku) po mne se slovem "buch" hodi, nebo jednoduse vyhodi a dal si hraje na "bulimika". Durazne opakovene napomenuti, ty ty ty, ani placnuti pres rucicku ,na zadek, nepomaha. Taky nepomaha dat mu jidlo - piskot, rohlik, krupky. Co stim???

tak to taky neporadim,ale moje rada ..proste ho tam nedavej stejnak ho pak vyndas :) ja jsem osobne ohradku nikdy nemela a kdyz chci vytrit ..treba tak pockam na manzela a ten hlida..jinak vysavam s malou varim taky s malou ..proste je porad semnou.ač je to nekdy na bednu kor na wc :))))))

In reply to by Muchlacek

vareni s prckem bych si nelajzla! On je hrozny neposeda a porad chce videt, co zrovna delam. Casovace a knofliky na varne desce ho fascinuji. Nechce si hrat opodal, u vseho chce byt, na vsechno si chce sahnout. To by nemuselo dopadnout dobre.

tak s tímto zkušenost nemám. Je možné že to tvůj chlapeček takhle řeší. Bohužel netušim jak ti poradi. Za jakých okolností hodáváš do postýlky? když třeba vytíráš apod...?

In reply to by JaMiOn

Ja ho do postylky davam, jen kdyz ma jit spat. V ohradce je, kdyz se mi pri vareni moc planta pod nohama, uz bohuzel dosahne na varnou desku, nebo v pripade, ze je nas doma vic a chceme si v klidu vypit kafe. On vsechno desne skouma a hrnicky s vrelou kavou, ci cajem ho pritahuji snad ze vsech predmetu nejvice. :-) Pri uklizeni mi nevadi, to se vzdycky opici a "pomaha". :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka