kolik vám vypijí vody nebo jiných tekutin cca 11měs.děti

16.10.2010

Zdravím maminky, můj 11měs.syn zvládne vypít za den kolem 200ml vody a to za ním běhám a nabízím opravdu každou čtvrt, půl hodinu, někdy už je z toho tak otrávenej, že jakmile mu dám lahvičku (Avent s hubičkou) už jí rukou odstrkuje, tak mu pak do masozel.příkrmu naleju tak 25mlvody.Zkouším i normální hnneček, to jenom ucucne, zkoušim i plastovou lahev, to taky jen ucucne.Zkusila jsem bylinkové čaje, od Hami jablíčko, ovocný čaj a vypije furt stejně, 2x si lokne a už nechce, v noci nepije vůbec, jinak ho 2x kojím a večer má kaši. Doktorka říkala, že je to velmi málo tekutin, ale jak do něj dostat víc, aby si to moje snažení nakonec neznechutil? Kolik vypijí vaše děti a jak jste to řešily vy , když vám malo bumbali?Děkuji předem za odpovědi a rady.:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj mam dceru 17 mesicu a problem s pitim nemame,vypijeme dost,ale urcite bych skusila treba polozit flasku s pitim tam kde si hraje atd...treba si vezme flasku sam a napije se.driv jsme pily jen vodu s glukopurem nechtela nic jineho pit,ale uz pijeme napr.jakblko-mata to ji moc chutna a nebo delam klasicky cajik s citronkem a to ji take chutna treba skusit i tohle.

Ahojky já měla s malou stejný problém a naučila jsem ji pít že jsem koupila 100 procentní džusík jablíčkovej ptž mi nic nepila dětského,naučila se pak pít postupně vše a teď ji vždy ředím vodou různé džusy nebo obyčejné ěťávy a je to v pohodě 1 litr denně mi vypije zítra ji bude 16 m.Chce to trpělivost taky jsem z toho byla špatná když mi nepila a teď vše O.K.

In reply to by lynx001

děkuji za radu a mohu se zeptat od jaké firmy byl ten džus a jak přibližně dlouho trvalo než se vám malá rozpila? Já jsem zkusila od Hami jablíčkovej a také upil málo, tak jsem to zkusila druhý den ten džus i vodu a bylo zase jen 200ml, pak jsem ten džus už nedávala a zase mu nabízím jenom vodu. Tak nevím myslíte, že zkusit vytrvat a nabízet ten džus třeba dva týdny v kuse a vodu nedávat?Díky :)

ahoj, tak malému je 10měsíců a máme opačný problém, pil by v jednom kuse, hlavně před spaním přes den- vypije celou flašku a chodí spát třikrá ta to během bdění taky vyžaduje pití. večer čaj nechce, spí celou noc. Kojím dvakrát ráno plus večer kaše, takže si myslím, že tekutin má až moc. :///: a to než se naučil bumbat taky dlouho trvalo, nechtěl nic až mu zachutnal granulovaný čaj a bilinkový s medem, teď pije cokoliv :)

mě taky vypije max. 250 ml a to ho musím nutit a běhat za ním. Teď jsem mu zkusila čaj trošku přisladit, ale je to stejný. Myslím si že to nebude hrnečkem, ale asi necítí potřebu pít. Mléko mu dávám ráno a večer (po 250 ml) a k večeři už nedávám kaši, ale zeleninovou polévku. Taky nám je 11 měsíců a jsem zvědavá co nám na to řekne doktorka za měsíc v poradně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky