Červíci 2011 :)

16.10.2010

Ahojky tak se chci pochlubit že mi mamka oznámila že budu mít ještě třetího posledního sourozence :||): jsem z toho ještě pořád v šoku malinko :D zítra mi bude 21 brácha má 17 a ségra 11 :) sranda je to že jsem z mamky udělala brzo babičku dvojnásobnou :s: takže miminko bude pro Pájinku a Deníska teta nebo strejda :bulva: mamka je ročník 69 :c: doufám že její těhu bude v pořádku moc se těším že jí budu pomáhat vybírat výbavičku kočárek,postýlku,dětský pokoje....a ták mám radost :dance: zajímalo by mě jestli to někdo taky zažil :///: :s:

Ahoj no mojí mamce je 42 let a asi před mšsícem plašila že je těhotná ale naknec ne docela škoda ,taky sem si říkala že je to trošku divné.že by měl náš patriček mladšího strejdu nebo tetu :) Ale proč ne :-)

In reply to by Lucii20

Já už jsem tady zase dlouho nebyla nechodím tady.. ale tak už to docela uteklo a mamča končí 6měsíc a budu mít sestřičku Katku :c: všechno je v pořádku no a co se týká mých dětí to stejně nebudou chápat dokud nevyrostou pak se tomu akorát zasmějí :s: my to neřešíme já se na Kačenku moc těším mamce pomáhám s výběrem kočárku tak už si vybrala Peg Pérego gt3 kompleto 2011 trojkombinace velice prostorný kočárek chtěla jsem aby si koupila Jané ale Peg je mnohem lepší :c: no přijít na svět má 6.6.2011 má už naplánovaný císař :girl: až se malá narodí třeba sem dám fotku :girl: :a:

In reply to by Paolina..

taky mamce gratuluji :€m: Jsem na tom skoro stejně, jen jsem od mamky o 2 roky mladší a mám dceru 20 a syna 16 a v červnu jim dám sourozenečka. Roky podle mě taky nejsou důležité, hlavně když je všechno v pořádku. :a:

Ahojky, jsem o několik let starší než tvoje maminka a mám dvouletou princeznu. Až Ti bude tolik, co je jí nyní, uvidíš to úplně jinýma očima. Možná to bude i tím, že mě můj starší syn 23 let šetří a zatím studuje a babička ještě nejsem. :-). Mamince přeji moooc zdravíčka.

In reply to by irenajanik

Jarka
ahojky, potěšilo mě, že se najde v mém věku také někdo další, komu přijde normální mít dítě po 4o. Mám již jednoho syna - 12 let, je mi 43 let a s novým partnerem bychom rádi měli společné miminko. Málem se to povedlo, ale v červnu jsem musela na revizi v 9.týdnu - zamllé těhotenství. Chci to zkusit ještě jednou, i přes to že se na mě většina lidí dívá divně, včetně lékařů. Věty typu: A vy byste to chtěla ještě zkoušet? To si chcete prodloužit mládí, jo? To jste si měla vzpomenout dřív - od pana profesoru při příjmu k revizi, byly myslím, sluišně řečeno netaktní. Cítím se velmi dobře, jsem zdravá, máme všechny podmínky pro mimčo, tak proč to ještě nezkusit? Jak probíhalo vaše těhotenství? Zdravím a přeji hodně zdraví všem.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha,tak to je super,no ale v necem ma mamka pravdu,internet je z jedne strany nebezpecnej,zneuziti a tak......urcite budes mit sesticku! ;) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám tůšo že je po ní už nějaký pedofil jí asi zabil a někde zahrabal.. už je to dlouho navíc když jim otec nabídl 3.5mil už by se dávno ozvali nebo by už rodinu kontaktovali a vydírali daleko dřív...ale nic z toho..

Ahoj, tak to je teda super, moc mamce gratuluji a jsem ráda, že se tady taky někdy objevíš. No a upřímně, nám taky všichni známí říkají, at ještě pořídíme sourozence Adélce, mám totiž 2 odrostlé děti z prvního manželství-19kluk, 16holka a ted máme s přítelem Adélku, zítra bude mít 20měsíců. Tak uvidíme, třeba se ještě poštěstí, ale nevím no...jestli bych to zvládla, malá mi ted dává docela zabrat. Tak at se maminka opatruje a těším se nové zprávy, papa.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky jé a kolik je manželovi? :D to máte taky pěkně pomotané :s:

Ahojky,
tak že moc a moc gratulujů, to je krásný. A holka, Ty seš takhle mlaďounká a jsi dvojnásobnou maminkou ? Tak to smekám, holka, vážně jo. :) .
No a samozřejmě Ti přeji vše nejlepší k zítřejším narozeninkám :k:

jéé tak to je skvělý!!! to moc gratuluju...mě by taková zpráva taky moc těšila, byhc chtěla klidně 3. sourozence, ale mamka je ročník 63 ta už by nechtěla a co teprv táta ale bylo by to super :-)

Ahoj Pavli a to bylo plánované? Ale i tak hezká zprávička, snad si to těhotenství tvoje mamka užije a nebude mít žádné zdrav. problémy. Já když to četla, tak jsem prve myslela, že ty čekáš třetí dítko :)

Ahojky Pavlí, :a: no téééda to je zprávička :€O: moc gratuluju :qu: hlavně at je všechno jen a jen v pořádku. Určitě to budeš mooc s mamkou prožívat a užívat si to vid :ww: tvoje mamka je kočka a s kočárkem jí to bude i ted moc slušet :/;x: Moje mamka měla brášku ve 40- taky to bylo 4 dítko :) a v tu dobu byla těhotná i moje ségra- synovec se narodil v září 2000 a pak hned za 2.měsíce v listopadu 2000 se narodil bráška, takže spolu vyrůstali skoro 3.roky jako dvojčátka :c: a strejda je vlastně mladší jak synovec :€):

In reply to by emmily6

ahooj Moní díky :) jo to už prožívám teď mám o ní strach bude muset na plodovku a dávat na sebe pozor :dance: jé tak to máte skoro sejný a to je pěkný ještě stejně staré :s: :one:

In reply to by Paolina..

To věřím, ale uvidíš všechno bude v pořádku :h: taky jsem měla o mamku strach a furt jsem si říkala, že se bráška musí narodit v noci, abych o tom nevěděla a byla v klidu jen ráno abych se dozvěděla že jsou v pořádku :c: a to mi bylo vlastně 12 :D ted by ted strach byl 100000x větší!

Ty jo!!! Vy jste plodna rodinka, Pavli!!!! :qu: Jestli dobre pocitam, tak mamce je 41, takze to jeste jde, miminko ji navic jeste omladi. To je super!!! Mam tajne prani to udelat podobne, mit jeste kolem ctyricitky jedno mimco. Bude sranda, az se nekde budete predstavovat: ty vypadas jako starsi segra svych deti :s: , tvoje deti budou starsi nez jejich teticka ci strycek... :metal: a kdyz si vyrazite s mamkou, tak budete jak dve segry a ne ctyrnasobna matka a zaroven dvojnasobna babca a ty jako dvojnasobna mati... Mazec!!! :///: Papa, Lucka a Eliáš

In reply to by Lufu

to je mazec viď :D no je to sranda :s: ono už Nikolka 11 byla sranda že je teta mých dětí :///: :s: ale budou si normálně říkat jménem si nedovedu představit aby moje děti jim ríkali teto nebo strejdo :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka