bojkotuje večeře a nespí

14.10.2010

Holky, malá mi bojkotuje večeře a pak v noci nespí (víc než obvykle :s: - včera jsem si šla lehnout v půl desáté, že se konečně vyspím, protože malá straší nejvíc od půlnoci a hle - do půlnoci jsem vstávala po čtvrt hodinách). Už fakt nemůžu. Rok a čvrt vstávám většinou co dvě hodiny. Teď jak nevečeří se to ještě zhoršilo. Nejraději by baštila jen sušenky a ode všeho uzobávala tak dvě lžičky. Ať jí dám, co jí dám, nic jí není dost dobrý. Vyvařuju jako pipina většinou to stejně nechce. Je nějaký tip, jak naučit dítě normálně večeřet? Do té doby, co jedla kaše, tak to šlo...I těch 100 ml, co snědla ji zasytilo, aby se budila "jen" 2x od půlnoci...Závidím maminám, co mají spavce a jedlíky :///:

Díky za rady :a:

Tipy, co dělat, aby spala déle už snad ani nepište. Vyzkoušela jsem snad všechno: spaní vedle, malá neusíná u prsa, usíná sama s dudlíkem a medvědem (možná je problém tam...), když se v noci probudí, nejdřív ji zkouším uspat tím, že dám medvěda a dudlík, když to dlouho nezabírá, dám napít ředěného moštu (vodu už mi nebere..). Kojím jen 1 x denně - na noc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tu UM jsem ještě nezkusila. Dnes jsem chtěla koupit Sunar, ale byl jen s příchutěmi. To jí můžu dát rovnou kaši...Pak písnu, jak to dopadlo...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka