Prosím radu-opruzeniny

13.10.2010

Ahoj holky strašně moc prosím o radu. Už jsem zoufalá. Malýmu rostou zuby a už 3 dny má průjem, přebaluju ho snad co čtvrt hodiny a má hrozný opruzeniny a vůbec se to nelepší ba naopak. Pokaždé ho přebalim pořádně namažu mastičkou Rybilkou ale vůbec to nemizí.Má tam uplný pupínky. Můžete mi prosím poradit co se Vám osvědčilo jaká mastička nebo tak. Nechala bych ho rozbaleného ale leze a to se nedá :(Moc děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

uplně stejný problém jsem měla s Kájou teď.Měla totálně opruzenou, zmokvalou pipinu od průjmu.Doktorka napsala Imazol.Přes noc to bylo pryč.Super.
Může se používat ale jen jednou denně a jen do uzdravení.

taky se mi při zubech tak oprudila, že jsem manžu hnala z práce pro Imazol. Malá na sobě nesnesla ani plínu, a to se oprudila přes noc. Prostě nikdy v noci nekakala a jednou ráno se asi přikákla a bylo to. Imazol zabral úžasně, hned po namazání si i plínu nechala dát a do 3 dnů byla pryč. Pak jsem opět najela na Bepanthen a používám doteď. Takže na akutky jedině Imazol.

Ahojky, nám doktor říkal, když malá měla opruzeniny, namazat půlky fialkou nechat zaschnout a pak na to namazat imazol. 3x denně. Ale já tedy nedám dopustit na Bepanthen, když jí mažu déle něčím jiným, tak se jí začnou opruzeninky dělat.

Nečetla jsem, co radí holky, ale nám pomohlo nepoužívat vlhčené ubrousky, ale omývat ocvarem z řapíku. A mazat zinkovou mastičkou, je jich víc, v lékárně ti určitě poradí. Pak co nejvíce větrat prdku, při koupání mýt sebamedem...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka