co nosit po porodu?

14.03.2008

Holciny tak me tak napadlo,vy co jste po porodu co jste pak nosily nebo nosite za obleceni? Protoze ted ok,jsem tehu tak nosim tehu obleceni a tak,ale po porodu se do svyho normalniho obleceni jeste nejakou chvili zarucene nedostanu a pak co? Zbyde jen povisly bricho a krize z toho,ze se do niceho nevlezu???

Já jsem se vešla do normálních věcí ;) Akorát jsem ještě nosila 14 dní těhu kalhoty, protože měly vyvýšený pas a krásně mi to stahovalo bříško :one:

:s: záleží kolik jsi přibrala..já ten problém mám..takže si v klidu chodím v těhu kalhotách..až to půjde jinak, tak to změním, ale tuhle velikost si novou kupovat nebudu, to by mě nedonutilo zhubnout..:-)

No to já jsem zvědavá co budu nosit po porodu, do čeho se vejdu, určitě né hned do své původní velikost, takže to nechám na něčem pohodlným a už bude teplo tak nějaké šatečky a případně něco dokoupím a pak snad se srovnám do původních rozměrů. Uvidíme jak to s náma mamkama bude :s:

Přesně tak, do ničeho se nevlezu a nevím co mám dělat jestli vymělit šatník nebo čekat co shodím ale vidím to černě jsem 4 týdny po porodu a dolů je jen 6 kg......

ahojky.tak ja nevim co budu nosit po porodu.protoze se do svych predchozich vecech nevlezu.tak si budu muset koupit nove a budu nosit asi laclace.co jsem si kupovala do nich se vejdu.

chvíli lacláče, mám takový, který se dají nosit i netěhu, ale to břicho mi nešlo ani jednou moc rychle pryč :n: :O

odhadla jsi to naprosto přesně :one: . Takhle jsem se cítila po prvním porodu :dance: . Člověk se za to bříško tak nějak schoval a když už nebylo tak jsem zjistila že jsem normálně tlustá a nemám v čem chodit :( CHytla mě depka a trávila jsem ji zalezlá na zahradě a v teplákách :r: . Až mě jednou chlap vzal a řek tady máš peníze a jdeme nakupovat jsi krásná mamina a tepláky vyhodil a bylo vymalováno :s:

In reply to by alena mocova

aspon ze mas prima chlapa!!!! asi to budu muset udelat stejne,neda se nic delat je treba pro ty nase miminka prinaset obeti.Manzel uz mi koupil takovy ten strojecek na domaci cviceni bricha az pak budu moct cvicit a koupim si par hadriku a hotovo,nebudu se stresovat :-=)

já jsem měsíc a něco po porodu a bohužel ještě pořád do ničeho nevlezu, pořád se mě ty kila drží, tak musím chodit v těhu lacláčích :r: :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka