Ranní zpráva , špatné výsledky cukrovka

11.10.2010

Ahojky spolutěhulky,
minulý týden jsem byla na testech na cukrovku a dnes hned ráno mi volala sestřička od gynekologa , že výsledek jim přišel už v pátek a nechtěli mi kazit víkend, že je to hodně špatný a mám se dnes v 10.00 dostavit, že budu poslána i ke specialistům. Ach jóóó :\\: :\\: :\\: :\\: :\\: :\\: já se bojím co bude dál . Nikdo jsme cukrovku v rodině nikdy neměli. Vůbec nevím co bude dál , co mne vše čeká? Od toho telefonu sedím , čučím do blba a bulím :\\: :\\:

AKTUALIZACE:
Tak jsem zpět od doktora :r: výsledky mám před odběrem 5,4 - hodinu po vypití glukózy 11,4 a dvě hodiny po vypití 9,1. Dostala jsem doporučení k diabetoložce , hned zítra ráno tam mám být i se svačinou a močí , bude mne zase testovat před jídlem a po něm. :*8*: říkal, že to vidí na nejpřísnější dietu a ke koncí těhu se prý asi inzulínu nevyhnu :$$: :$$: . Ještě mi řekl, že bych taky mohla rodit v 8 měsíci 5 kg dítě, mě pěkně vyděsil :n: :n: :n: to teda ne , musím udělat co je v mých silách , no zítra budu vědět víc. Ach jo............kdo máte také cukrovku?? jak to zvládáte , nebo jste zvládaly?? Vůbec o tom nic nevím, začnu pěkně hledat na internetu , hlavně o tom co jíst a co ne........

Ahojky Daisii, taky jsem toho názoru jako Mišel že aspoň budeš zdravě jíst a posílat miminku jen to nejlepší :) Takže všechno zlý je k něčemu dobrý. Já měla dost kamarádek s těhu cukrovkou, a kromě té diety žádné komlikace nebyly, tak se neboj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky