Znovuzúžení předkožky

04.10.2010

Nemáte s tím někdo zkušenost? Synovi bude 18m od roka přetahujeme předkožku nejprve to nešlo ale postupně opatrně v teplé vodě se to uvolnilo a už mu to šlo přetahnout skoro celé ale asi před měsícem měl asi podrážděním dost červeného pinďu a dr nám napsala framykoin mastičku a říkala ať nepřetahuji než se mu to zhojí aby nadošlo k poranění tak jsem to nechala asi za dva dny se to zlepšilo a po týdnu jsem chtěla znovu zkusit při mytí přetahnout a ono to nešlo zase skoro vůbec dokonce se to teď ještě zhoršilo a má jen malou dirku na konci tu předkožku má užší než před prvníma narozkama nemáte s tím někdo zkušemost co s tím? Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

i my jsme měli s pindíkem problémy a tak jsem zašla k doktorovi.Měl ho taky červeného a tak nám napsal taky framykoin a heřmánkové koupele.A ještě dodal: Nezapomeňte i :cc): nadále přetahovat,aby se mu to zase nezůžilo!!!!
Ještě,taky Lukymu to přetahovat moc nešlo ze začátku (no s píš skoro vůbec,jen malilinko) a tak mi napsal nějakou mastičku a za tři dny jsem mu ho přetáhla sama a krásně.
Přeji malému at je to brzy zase v pohodě :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to jste na tom asi tak jako my.Taky to šlo jen tak malinko.Mast se jmenuje TRIAMCINOLON. A opravdu za tři dny to šlo klásně dolů a mastičku jsme již nepoužívali.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka