Rodičák???Prosím poraďte

08.10.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli vy co jste z mateřské dovolené nastupovali na rodičovskou dovolenou a zbyla vám z práce dovolená jte si psali nějakou žádost o proplacení do práce a nebo ne?? Já byla včera na sociálce a tam mi řekli že nic psát nemusím že to proplatí automaticky...tak nevím abych něco neprošvihla a nepřišla o peníze....Děkuju za rady a odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,taky jsem se ptala naší účetní jak to je z dovolenou a zda mi jí proplatí.Řekla mi,že 14 dní před tím,než nastoupím na RD mám přijít a vypíše se mnou žádost o proplacení dovolené.Ukázala mi i vzor jak to vypadá,tak si s tím nemusím alespoň lámat hlavu jak to napsat,protože to napíše se mnou :).

AHojky, moje švagrová dostavala během mateřské co ji platila naše firma každý měsíc do výplaty 5dní proplacených,páč měla novou 25dní ... řekli že to nemuzou celý najednou proplatit,takze ji to rozvrhly do tech 6mes. :)

Ahojky já jsem taky čerpala zároven dovču a rodičák!hezké penízky se šikly a chtěla jsem se zeptat nevíte jak je to u druhého mimča?Máme taky nárok na proplácení dovolené při mateřské?

Mně tehdy přímo účetní v práci ještě před nástupem na mateřskou říkala, že nesmím zapomenout žádat dřív než nastoupím rodičák a pak mi vlastně tu žádost sama sepsala, já to jen podepsala ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka