tak dnes 25tt

Anonym (neověřeno)
14.03.2008

Proč mám pocit,že to neutíká časově,ale na své postavě vidím,že jo???To nechápu. :n: Byla bych ráda,kdybych si už měla čas balit tašku do porodnice nebo chystat postýlku a tak.Jsem asi zase melancholická z toho počasí.Jinak dnes jsem spala celou noc bez záchodu i pitího.Já se vyspala :dance: :dance:

Ahoj Katko!! četla jsem, že kontrola dopadla dobře. tak mám radost :-) jen tak dál :-)¨
Jinak mě taky přijde, že mě každý den někdo přifukuje pumpičkou :s: Už teď jsem jako kulička :-) Takové bříško jako teď jsem s holkama měla vždycky až před porodem :s:

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

:-) to kluci umí, co ? :s: }:)
mě přijde, že se mě ten můj mrňousek občas pokouší prokopnout. To jsou neuvěřitelný rány a dělá mi na bříšku parádní boule. :)

In reply to by Boža

Ahoj holky se přidám můžu? :k: nevím ve kterém tt jste ale já ve 20tt a kopanečky už cítím asi 3 týdny a každým dnem sílí - dnes ráno mě bobíšek tím i vzbudilo :!k: je to moc pěkné ,zatím tam má místo ale později...čekám druhé s věkovým rozdílem 8 let :dance: tak je to jako poprvé :!k: moc se těšíme i syn :///:

In reply to by lucie a rosta

Ahoj Lucko, to víš, že se přidej :-) Já jsem ve 28. tt. Broučínek začal kopat hodně brzy a na síle přidává :s: taky mě občas nenechá spát, rošťák jeden :-) Já čekám 4. :-) mám holčiny 14, 12 a 2 roky :-) a zase je to jako poprvé. jen se nás těší už nějak víc :-)

In reply to by Boža

Já vím BOŽI že jsi tolikanásobná mamina:-) psaly jsme si kdysi dávno :!k: jsi dobrá teda!!! jianak se mi ti někdy táhne někdy letí,teď právě táne :\\: ve středu jdem na velký UZ tak to víš je to napětí...zda uvidíme koho nosím :!k: a hlavně ať je to v pořádku.No a po kontrole to zas letí ,to jsem taková klidnější :!k: ale myslím že toto všechny známe :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky