Tak jsme doma :)

07.10.2010

Ahojky holky:) tak včera nás konečně pustili z nemocnice. :( jupí ..vedle mě leží naše Eliška :)narodila se 1.10.2010 v 9:15, 3300g a 49 cm.
Jak víte rodila jsem plánovaným císařským řezem pod epiduralem...ani nevím jak na to budu vzpomínat. :? nejhorší bylo cévkování a nepříjemné je napíchnutí epiduralu. To ostatní už necítíte,..není cítit žádná bolest jen tlak. Všichni na sále byli moc fajn a celou dobu mi říkali co mi dělají. Jsem ráda, že jsem do toho nakonec šla, protože mi malou hned ukázali a já věděla, že je v pořádku. Jen máme trochu křivé nožičky...ale to je při poloze KP normální.
Bolestivá byla až páteční noc, kdy se všechno dostávalo k sobě.zjistila jsem, že mám nízký práh bolesti...bylo to strašné..po několika injekcích jsem to přežila. Po 24 hodinách od porodu vás donutí vylézt z postele a jít do sprchy. Holky nikomu to nepřeju...Nevím zda jen já jsem taková kaše, ale byla jsem hotová. Po sprše mě odvezli na pokoj pro šestinedělky...sice jsem se sotva plazila, ale konečně jsem mohla vydět svého manžela. Malou mi nosili zatím jen na kojení..spíš přisání, protože mlého se mi začalo dělat až v úterý. Je znát jak to není normální porod a je tam to zpoždění.
...neměli volné pokoje nadstadart, ale byla jsem na pokoji jen s jednou maminkou a měli jsme i vlastní sociálky, tak to nebylo zase tak špatné. Jen taťka za námi mohl jen od 14-17:OO . Elišku jsem k sobě dostala až v něděli a po pravdě jsem ráda, protže bych se do té doby o ní nepostarala.
Musím vám ještě napsat perličku. Paní co se mnou byla na pokoji byla přišla měsíc po porodu s horečkami a prujmem. Mysleli si , že má zánět dělohy. Byla také po císaři. Na pokoji měla i měsíční holčičlu,. V pondělí ráno ji přišli říct, že má salmonelu...byla jsem totálně na dně...ležela jsem tam se svoji 4 denní holčičkou a myslela jsem, že se strachy zblázním,. nevím co bych si počala, kdyby marodila..Paní ji i chovala a dávala mi rady..přece jen byla zkušenějši.No holky hruza...nakonec jsme na pokoji zustali s Eli sami, hlídali nás a měřili teploty..udělali stěry a včera nám konečně řekli, že jsme v pořádku. Nechápu, že dávají na oddělení šestinedělek ženské, které jsou nemocné.
No byla to paráda a já jsem ráda , že jsem doma..sice je to docela dřina..holky miminko není žádná sranda :) ale když ten uzlíček držíte tak by jste ho za nic nevyměnili. Až se trochu rozkoukám a stáhnu fotky, tak vám ji sem šoupnu.Ani nevím kdo tady ještě je 2v 1 a kdo porodil..musím to pročíst. Mějte se krásně pohladte bříška nebo miminka:)

gratuluji k eli,
ja musim rict ze sem cevkovani vubec nezaregistrovala,a prvni sprcha je mazec
nevim neodsuzovala bych je za tu pani,nemohl nikdo vedet ze ma salmonelu,a se zanetem klidne na sestinedeli
preji hodne zdravi :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

verim ze je ani nenapadlo ze by to mohlo byt neco jineho nez zanet,u zanetu jsou horecky i prujem z horecek,takze si myslim ze lekari nepochybili,
hlavne ze je to ok :a:

Ahoj Háčku, moc gratuluju k Elince..teda zážitky z porodnice nic moc, viď? ale hlavně, že už jste doma :-) . Mně se malinkej narodil 29.9. a taky se teprve rozkoukávám a učím všechno nové..Je tak maličkej (měl 47cm), že se člověk na něj bojí sáhnout, natož ho přebalit, obléct, vykoupat... pořád jen papá, nepoznám, kdy má dost, tak ho pořád přikládám, snad to není špatný :-( . Držím vám palečky, ať se brzo aklimatizujete a Elinka vám dělá jen samou radost :-) .Myslím, že Kackale by měla jít dneska na vyvolání, tak jí držme palečky, ať má miminečko brzo u sebe, jako my :-) Alushka77

Háčku moc gratuluju k Elišce. Co se týče té paní na pokoji je fakt přinejmenším zvláštní, že doktoři vůbec připustí, aby nemocná byla na pokoji s čerstvým miminkem. No hlavně že to dobře dopadlo a jste holky obě v pořádku.

ahojky tak na tebe jsem čekala :-) moc moc gratuluju k Elišce :c: paráda že už jste obě doma a hlavně zdravé . Ta nemconá paní na pokoji to je docela mazec , to by jednoho nenapadlo že ji dají na oddělení šestinedělek ,tam by s těmihle symptomy neměla být žádná maminka . Mám úplně husinu . Mě čeká nástup v pondělí :-) už se těším a zároveň jsem nervní jako čuně :-D Tak se těšíme na fotečky

Moc moc gratuluju k Elišce....a ta maminka se salmonelou-to mi nejde do hlavy. To ti doktoři celkem riskovali :-(

Ahojky, tak ti taky moc gratuluji! :\x: No a s tou salmonelou - fakt drsné, tohle se může stát snad jedině u nás :sick:
Tak se holky držte a my už se moc těšíme na fotečky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky