Vylezla z kočárku i přes kšíry - nejraději bych si nafackovala...

06.10.2010

Holky, jsem úplně hotová. Dnes jsem malou nechala spát v kočárku venku. Říkala jsem si, že má kšíry a ještě přes má napevno přidělaný nánožník, že se z toho nemůže dostat. Omyl! Přijdu ven a malá ťape v ponožkách kolem kočárku. Koukala jsem na ni asi před pěti minutami a ještě spala. Chůvička se vybila, takže jsem neslyšela, že vylézá! Měla odřenou tvářičku, takže jsme byli na rentgenu hlavičky (protože jsem ji ještě ke všemu neviděla, jak spadla...jestli si dala na pusu až dole nebo vypadla z kočáru). Prý je to v pořádku. Teď mi ale usnula a tak teď trnu, aby fakt bylo všechno ok. Jsem na sebe sama tak strašně naštvaná. Vždycky jsem ji brala domů, ale tentokrát jsem si říkala, že ji nechám venku, že se jí venku bude líp spát. No, nejraději bych se neviděla! Ten náš malej David Cooperfield tedy fakt válí...

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to se tedy taky nenudíš. Pane jo! Ty děti jsou fakt takoví všetečkové! Člověče, malá má dnes tu tvářičku skoro zahojenou. Má tam jen pár teček, tak přemýšlím, že si možná ta potvora slezla a zmastila se fakt až dole :00: Ona je sice akrobat, ale je fakt, že na sebe bývá opatrná a umí padat. Zaplať pánu Bohu :€m:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, taky u mě to napadlo a už jsem ji vytáhla. Jen musím počkat na manžela, protože tam nejsou baterky a mně tam nejde vyndat ten kryt na baterky... :) Díky za tip. Jinak malá zatím vypadá dobře. Ta tvářička vypadá, jako by si fakt dala na pusu spíš ze země. No, ale kdo ví...Teď ještě straší - má naspáno ze dne :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka