Dnešní a poslední poradna

06.10.2010

Milý deníčku,

dnes jsem byla u paní doktorky na poslední poradně. Jsem 39+2. Tlak v pořádku, moč taky, jen váha zase o 1,5 kg více. Ozvy jsou ok, miminko je hlavičkou, jsem otevřená pro prst. Termín porodu mám dle UTZ v sobotu, dle MS v pondělí. Vzhledem k tomu, že jsem slovy MUDry nacuclá vodou jak houba, nebudeme nic riskovat a pokud do pondělí neporodím spontáně, nastupuji v pondělí do porodnice na vyvolání porodu.
Mimísek je v pořádku, odhadem váží 3600 g.
Tak to je asi vše, moc jsem se dnes nerozepsala, doufám, že vydržíme s Marečkem spolu alespoň do noci z pátku na sobotu, kdy za námi přijede i budoucí tatínek. Holky mějte se dle vašich představ, maminky užívejte si miminka, počasí venku přeje vycházkám, těhulky pohlaďte pupíky a nám, co to máme před sebou přeji rychlý porod a hlavně zdravé miminka.

Holky děkuju, já jen doufám, že se porod spustí sám, bo co jsem si přečetla vzkaz od Katky tak mám nahnáno

Lobkova (neověřeno)

No krásné vyhlídky :///: tak ať to je všechno v pohodě :one:

Mikitko tak to už jsi krásně nachystaná...Snad se to spustí samo a přeju, aby to tatínek stihnul, tomu našemu to nevyšlo :€s€:

taky jsem jak nateklá až to možný není ,to se vyhne asi málokteré. Ale hlavně že tě nenechají dlouho po termínu . mimi už je akorát tak se mu může trochu pomoci :-) Držím palce aby byl porod rychlí a byli jste oba v pořádku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky