bolest pri kojeni ..nevite proc?

02.10.2010

ahoj holky,
rada bych se optala,..posledni cca 3 tydny me dost boli kojeni... vubec nevim proc. Male je 21 mesicu a cekam dalsi mimi..nicmene mliko stale mam , mala ho vyaduje, gynekolog neni proti, tak pokracuji v kojeni...
Jen proste ted me to fakt dost boli a nevim proc..nevite nekdo?
dekuji moc za kazdou radu ..Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já myslím,že je to tím,že máš citlivější bradavky v těhu.Jak to vyřešit netuším,pokuď chceš pokračovat v kojení,pokračuj,snad se to upraví a pokuď je ti to hodně nepříjemné,tak to zkus ukončit,uvidíš,jak to budete snášet.

In reply to by lucininenka

dekuji za odpoved :) .. no to kojeni ted fakt boli, drive mi to nevadilo vubec..ackoli jsem si rikala,ze by byl nejvisi cas ji odstavit..jenomze pak je mi ji lito ..nooo..jsem mekkous :)) ona je zavislacek..a celkem se bojim,ze to snad ani nepujde ji odstavit..ale je fakt mozne,ze ji to bude pripadat divne..ze se koji malicke mimi a i ona..no trebe pomuzou i ty dny v nemocnici...nicmene diky za odpoved..nejak se to vyresi :)))) zatim zatinam zuby a kojim :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuji za reakci... ja jsem prave chtela ji odstavit..ale jak pisu vyse, vubec nevim jak na to :)) no uvidim :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To není pravda,i po porodu se může pokračovat v tzv. tandemovém kojení,kdy se kojí obě děti.Možná malá spíš pochopí,že mlíčko je pro miminka a odstaví se sama.Násilím bych jí to nutrhávala.S miminkem už si to může spojit te´d,ne?

:-) prostě máš citlivé bradavky normálně i na pouhý dotek natož při kojení. ve druhém trimestru se to zase srovná, jestli se ti do té doby neodstaví.
mě se odstavila cca ve 4. měsíci těhotenství, teda na konci toho prvního trimestru. prý to je pběžné, protože se touto dobou často změní chut mlíka vlivem hormonů. mě to taky bolelo, ale kojila jsem jen 2x denně a vždy jen pár minutek, takže se to dalo snést.
:a:

In reply to by Dejmalka

aha, no to me nenapadlo..hehhe, jsem to ale kopytko :))) asi mas pravdu..me by teda nevadilo,kdyby se odstavila sama... :)) precejen,uz je velka...ale beha tu a stale mia (moje) sisa :))) co na to ,ze?:)) tak snad se take ostavi sama potvurka moje..obcas mam slzy v ocich,jak to boli..jako uplne ze zacatku..o tom,ze mlicko pak memi chut jsem slysela..no vsak uvidim.. jeste jednou moooc diky za odpoved...hezky vecer preju :)

In reply to by jajinka.k.x

calibrum mami + listovku. miminku nic neubírá, to si prostě veme co potřebuje z matky i na její úkor. je právě třeba brtá vitamíny, jinak se riskuje řídnutí kostí, křehnutí zubů...já jedla ty vitamíny, žrala jak zjednaná, špatně mi rozhodně nebylo, a i tak jsem pár kilo zhubla.

In reply to by Dejmalka

jj, :)) ja take jako ty..zeru teda take jako zjednana :))) a vitaminky beru..multicentrum materna..pry staci..ptala jsem se,mam li brat i tu kys. listovou, ale rekl mi ,ze staci to co je ve vitaminech..tak doufam,ze to tak je ... :)) pa..jinak ja teda rozhodne nehubnu :))))))))

In reply to by jajinka.k.x

myslim,ze ne..beru vitaminy a krevni obraz, zelezo atd..mam vse naprosto ok..tak snad miminku nic nechybi..predpokladam,ze doktor by to vedel ... i moje(teda dcerusky) pediatricka neni proti, jen mi rekla, ze ve vyssim stadiu tehu se to nedoporucuje, kvuli eventualnim stahum delohy ... ale jinak pry ok...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka