Holky, jsem nestastna :(

13.03.2008

Pritel na me zacal rvat protoze slysel neco uplne jineho nez jsem rekla. A rval na me pred mimiskem :( A dokonce mi rekl ze jsem PI.A je mi z toho fakt smutno ze mi rekl neco takoveho..je to hrozny slyset to od cloveka ktereho milujete :(

haha pardon nesmeju se tomu ale tedkom jsem si vzpomela jak muj milacek pome hodil nanuk, ale on ho po me hodil v aute takze cele auto bylo zgychane od nanuka ja taky , a udelal to v afektu, pak jsme si to vyrikali teda ja vyplakala, ty tehu hormony, a od tedoby jak si na to vzpomernu se jen smeju!

Já jsem měla taky už takový nepříjemný zážitek, že jsme se hádaly, já řekla něco, co jsem třeba ani tak nemyslela a už to bylo!!!Taky mě tak oslovil... :r: Je to hrozné to slyšet od člověka, který s tebou žije a miluje tě a kor před miminkem.... :\/: Na druhou stranu si musíš říct, že to taky řekl třeba aniž by si to uvědomil, se občas stává, ale určitě to bolí, já vím....

Kikatko, on to řekl v afektu a už teď ho to určitě mrzí. Ale je jasný, že tě to zranilo. Takový věci by neměl říkat. Ono mu to ale fakt ujelo. Mě jednou manžel řekl něco podobnýho a vím, že to bylo v amoku a pak se mi za to moc omlouval. Už o tom dávno nevím. Hoď to za hlavu. Určitě brzy přijde s omluvou :w:

In reply to by Kikatka

No záleží taky na jeho povaze. Ten můj je naštěstí takovej, že když vidí, že udělal chybu, omluvit se přijde :w: Vím, že to bolí, ale promluvte si spolu. Vždyť jste oba dospělí. Rozhodně nemá cenu se trápit a nemluvit o tom a čekat, až to vyšumí ;)

to je teda od něj strašný a hlavně teď když máte malého a měl by ti být oporou a né ti nadávat :r: . A co to bylo tak hroznýho? Teda jestli ti to nevadí že se ptám? Hlavně neplakej máš malího :h:

hrozné. Můj na mě taky někdy řve, ale já ho za to pak psychicky vydírám, až se omluví. Nikdy mi sice nenadal tak sprostě, ale vím jak moc to mrzí. Však ono to přejde a zase bude dobře. Až bude klid, tak se spolu domluvte, jak budete řešit hádky, neb před dětma to nedělá dobrotu...

Ježišmarja cos mu řekla a co slyšel že na tebe takle sprostě řve...to není hezký a ještě k tomu před mimískem!!!!!

Teda Kikatko,tak to je dost hrozny....mrzi me to.Ale takove slovo by mu nemelo ulitnout ani v nejvetsi nastvanosti.

Ahoj Kikatko, prosim Te a proc Ti tak nadal????
No to by fakt nemel - takhle Te urazet ... a uz vubec ne pred mimiskem ... to neni spravne!
Jaky mel jako duvod - CO SE STALO???
SHARANE

In reply to by sharane

Nejak jsme se o necem dohadovali a ja rekla ze ja delam vsechno kdo mi co rekne a hlavne kdyz to rekne on- no a on slysel blbe a myslel si ze jsem rekla neco ve smyslu jako ze on nikoho neposloucha a nic nedela.. a kdyz jsem mu rekla ze blbe slysel ze jsem rekla neco jineho tak zacal ze kecam a zacal rvat pred malym tak jsem mu rikala mozna taky rvala at se pred malym uklidni at pred nim nerve tak mi ponadaval s tim az se uklidnim ze rvat prestane..tak jsem chtela maleho odnest aby to neposlouchal protoze mu rval primo u hlavy a on se nasral rekl at du do prdele a podobne a ze jsem PI.A :(

In reply to by Kikatka

Chjo ... no to jsou ti chlapi - jesitove ... nevim, proc jsou nekdy tak vztahovacni? :00:
To me mrzi, ze se ta vase debatala tak zvrhla, az to skoncilo urazenim ...
Nejhorsi je resit debaty s horkou hlavou - clovek by mel vzdycky 3x radsi promyslet nez neco pusti z pusy, protoze to pak muze pekne bolet, vid? :r:
Drz se broucku! :one:
SHARANE

To ja uz taky slysela ze jsem pxxx.Ja jsem mu kladla na srdce aby si do budoucna uvedomil ze se nesmime hadat pred malou tak doufam ze to nezapomene.

Hm tak to je mi líto,ale měl by volit slovníki když slyšel něco jiného než jsi doopravdy řekla.Snad se mu to rozleží a omluví se nechej tojen vychladnout a hl. se uklidni ju?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka