dobre ranko :-)

13.03.2008

Krasne ranko vsem.Jak pak jste se vyspinkali? Ja celkem fajnove. Dnes zacinam dalsi tyden tehulstvi-uz 40 to je mazec. Strasne to uteklo. Taky mate ten pocit? A co planujete na dnesek? Ja pujdu ted umyt nadobi, jinak se k tomu nedostanu :n: a pak asi kolem 11 budu varit. :-)
Jinak tady budu s Vami. :dance:

Ahojky. Já se vyspala jako obvykle dobře, jen jsem byla jednou na záchodě a pokaždý, když jsem se pohla, tak mi ztvrdlo bříško :00: Teď si hodím sprchu a půjdu do města a do tý poradny. Pak se asi stavím za přítelem do práce a zajedem si někam na oběd, jestli se teda spolu už bavíme :janic: Od pondělí je u nás oblačno, někdy na sebe mluvíme a někdy ne... :00:

veru taky hodlám být tady s vámi a pak jít vařit :one: jinak mě to ještě neuteklo já jsem zatím31+3 tudíž mě to tak neutíká

In reply to by sisina

pockej ke konci, me to hlavne utika, proto, ze jsem doma sama, manzel je porad v praci, tak ze se vzdycky tesim az prijde a do te doby mi to utika, pak uz nee. Takze kdyby byl v praci porad tak uz porodim :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: }:)

Já jsem 34tt ale taky mi to hrozně uteklo, za chvíli už to bude tady, ale ty to bdueš mít dřív ;) Copak budeš vařit dobrého? Já totiž vůbec nevím... Dneska jedu za doktorem a projdem se se švagrovou městem, veze mě autem, tak se zkusím juknout po vaničce ;)

Ahoj Veru.Dneska jsem měla noc úplně hroznou.To je pořád všude napsáno,jak se má hodně pít,ale když pak jdeš osmkrát za noc na záchod o tom už se nemluví :00: .Navíc měl dneska Kubík asi špatné sny a pořád ze spánku kňoural.Takže fakt nic moc.A jinak je venku pěknej vítr,takže dneska to asi budem muset přežít doma.A ty už se doma moc nezdržuj,koukám,že jsi na spadnutí :one: .Tak až to přijde,tak přeji hodně štěstíčka a ať tě miminečko moc netrápí :h: :q: .

Ahoj Veru, teda já musím pořád sledovat to Tvoje krásné bříško,fakt nádherný. Já Ti nevím, někdy to utíká jak blázen a tento týden se mi nějak vleče, ale asi to bude tím, že se nemohu dočkat 4D a na ten jdu až 3.4. Já budu asi dopo na stránkách a v jednu jdu se švagrovou do cukrárny. Moc se těším, protože uvidím svého měsíčního synovce, je tak miloučký. :||):

In reply to by Nik.

cukrarna? Taky bych sla. A mesicni synovecek, ten musi byt uzasny. Moje brisko se ti libi? Dekuju. Ale je plne strii, a to je mazec. Jen se koukni do fotogalerii, nebo do blogu, jake bylo driv. :-) Na 4D? ja byla jen na 3D. ale taky to bylo krasne.

In reply to by Veerca111

No ten je tak slaďoučký, až porodím tak budu mimi pořád jen mazlinkat, když vidím jak jsou ty miminka křehcí.Myslím, že ve 3D a 4D nebude asi až tak velký rozdíl, mně přijde každý UZ krásný, protože vidím tu svou malou berušku v bříšku. Na fotky jsem koukala a moc Ti to sluší pořád.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka