je to normální?

13.10.2007

ahojky, je to normální, že mi není vůbec špatně, jen jsem více unavená?

Ahoj.Tak to ti můžu říct uplně přesně je to úpně normální,protože mi není vůbec zle a nejsem ani unavená to možná ta unava příjde až později jsem v 16tt.Jsem jen někdy zdechlá jako že se mi nic nechce jen třeba čučím na bednu nebo do kompu,ale unavena nejsem.Tak si to hl.užívej,protože to je strašná výhoda lituju ty těhulky co trpí,ale to si člověk prostě nevybere tak jako nic.

A bereš nějaký vitamínový doplňky? Mě začalo být špatně právě až po nich. Beru je každý ráno a první měsíc mi po nich bylo vážně zle! Ne přímo na zvracení, ale byla jsem unavená a celá taková malátná. Někdy to bylo jen dopoledne a někdy celej den. Hrozně mi smrděla smažená jídla, hlavně maso, a dopoledne jsem do sebe nasoukala jen jogurt nebo tvaroh a popíjela mlíko... Teď už je to v pohodě, jen jsem taky hrozně unavená, hned mě bolí nohy a jsem schopná spát 12 hodin vkuse :-)

In reply to by cheshire.cat

ajojky, beru Gravital, unavená jsem tak kolem poledne, ale pak to přejde. To ti závidím, že bys mohla spát 12 hodin v kuse, já mám se spaním problémy, už před těhotenství a teď taky, ale to si nevybereš

In reply to by fekiska

to já ti spíš závidím, že ti není vůbec špatně. Mě teď už taky ne, ale ten měsíc, mi bylo někdy až na umření. Jen jsem ležela na posteli a třeba tři hodiny se nutila vstát a jít nakoupit, než zavřou. Prostě děs! Mojí mamce, když mě čekala, taky nebylo vůbec špatně, jen byla unavená. Někdo má prostě štěstí! :-) Těch 12 hodin vkuse taky neni žádnej med. V devět večer pravidelně usínám a ráno kolem osmí se přemáhám, abych vstala a šla ven se psem... :-) Ještě že nechodím do práce, to by byla moje smrt! :-))

Ahoj no taky mi neni vubec spatne a jsem za to moc rada.Protoze bych nechtela sedet porat u zachodu stacilo mi to jednou kdyz mi nesedl houbovej gulas a to jsem a nej mela desnou chut.Pozvracela jsem celou noc a uz bych to nechtel zazit :-)

Mě sice bylo porad tak divne, jako nazvraceni, motala se mi hlava ale zvracela jsem jen jednou. A bylo mi spatne asi jen ctrnact dni od 8tt do 10tt pak uz to bylo zase uplne v pohode. Myslim ze je to individualni, kdyz je ti spatne je to stejne tak normalni jako kdyz neni. Bud rada ze ti neni blbe. Ale taky to muze jeste prijit.

je to uplne normalni me taky nebylo spatne jen obcas z nejakeho jidla, takze si uzivej ze netravis minuty nebo hodiny nad misou:-)))

Buď ráda, že ti je dobře, opravdu o nic nepřicházíš:))) mě bylo do 6 týdne taky jako by nic a pak jsem začala mít žaludek jak na vodě a zvracím občas, ale není to tak hrozný, spíš člověk není ve své kůži, takže opravdu je dobře, že ti je dobře:)))

tleskej, protože mě bylo u první docela špatně, u druhého jsem se prozvracela do nemocnice a teď mi bylo špatně i z pohledu na letáky s jídlem

ahojky, mě u prvního špatně nebylo a ted u druhého těhotenství jsem jednou zvracela, jinak co nesnáším od chvíle co jsem těhotná, tak parfémy, hlavně pánské, to je smrad. Omdlívám, když jsem v obcodech a někdo projde, možná ty parfémy jim voní, ale mě teda neeeee :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka