DIETA - kdo do toho jde se mnou?

19.09.2010

Ahoj holky. V pondělí začínám svou oblíbenou dietu. Oblíbená je proto, že je stopro účinná. Je to ale šílenej drasťák. Nebojte, s tělem to nic neudělá, žádnej rozhozenej metabolismus, nebo jiné potíže, jen krásné tenoučké tělíčko a vyčištěná střevíčka:-)... Nevěříte? Já mám ověřeno několikrát :-)... Jde o PŘESNÝ jídelníček na 14 dnů, kdy se dodržuje přesnej čas konzumace jídla. Jediná nevýhoda je, že Vás začne MAXIMÁLNĚ srát už 4tej den, pak 9tej a nakonec 12tej! Mám vyzkoušeno, že je lepší to držet, když na to nejste sama.... Jdete do toho některá se mnou? Jestli máte někdo zájem, pošlu dietu emailem , ale piště mi jen vážné zájemkyně, které se mnou chtějí začít už toto pondělí:-)(20.9.2010)

PS- výhody: bez JoJo efektu, ušetříte korunky, stopro účinná

chtěla bych se zeptat těch, které tuto dietu držely. jak ste to zvládly? neměly ste hlad? kolik ste shodily kilo? díky za odpovědi - také uvažuji, že ji začnu držet :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no ono není o to že by ho bylo míň ale že je málo kvalitní a nedostává se tam tolik živin a prý se tam právě vylučují škodliviny pokud není nastaven jídelníček správně a hubne se moc rychle.
já si myslím, že jde hlavně o to jíst pravidelně 5x denně, malé zdravé porce a ten sport.
ale já jsem vyjímka a nikdy to na mě nezabíralo, to jen na udržení váhy. bohužel kdyřž chci zhubnout musím fakt nežrat :-) asi kvůli té mé štítné žláze to tak mám, ale to je přesně to na co doktoři nadávají a specialisti varují :-)
no spinning 4x týdně je v pohodě :-) to je jen takový odpočinek!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo Terez kojím ale jen když jsme doma venku nejí klidně 4-5hod a večer pecní kojení po 4hod pak po 2hod :00: :00: :00: :00: :00:
no nakonec jsem to nevydržela a pappám normál jen mín a sladkosti skoro vůbec

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jitu tak s tím oblíkáním jsem na tom stejně a dnes jsme zkoušela v obchodě jedny šaty a světe div se byly mne malé přes kozy a ne pupek :€): :€): :€): :€): :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky