Jakou vložku když praskne voda?

22.09.2010

Ahoj holky, tak mě teď napadlo, když vám praskne voda, jakou vložku si budete dávat? Normální menstruační nebo už tu porodnickou? Mám takový dojem, že se ty menstruační nedoporučují, že z toho nejde plodovka poznat...

Kdyz me praskla voda, vzala sem si ty porodnicky, ale hned byli durch,rucnik me v tom chvatu ani nenapadl,ale napad dobry :)

Mikitko tak nad tím jsem taky uvažovala a já si dám vložku (menstruační) a do auta pod sebe si dám tu nepromokavou podložku pod miminka co jsou na přebalování. Tak snad to tak půjde. Mám to do nemocnice autem 2 minuty, takže pohodička - pokud samozřejmě prvně praskne voda.

Ahoj. na poznani plodove vody staci obyc vlozka. jen ne ta s gelovym vnitrkem. Ale kdyz ti praskne voda a ty si budes jista, ze ti praskla, tak si ani nemusis davat vlozku...po nas tu vlozku nechteli.
No a na udrzeni vody potrebujes o hodne vic, nez jen vlozku....ja mela pod sebou sacek do kose a 2 rucniky. nastesti to stacilo, ale hodne ze me uz vyteklo pred tim, nez jsem sla do auta. Preju rychly porod:)

Ahoj, mě voda sama nepraskla, doktorka mi nastřihla porodní vaky a potom odtekla, ale říkala, že jen porodnickou vložku, ne menstruační s gelovým jádrem :), ale jinak se přikláním k holkám - nejlepší je ručník, sama jsem koukala na tu potopu pode mnou :-(...

Tak mě když praskla voda, bylo to velé žuchnutí, (křupnutí - prolomení, tak mi manžel donesl ručník, já šla na WC. počkala jsem až ten nával odteče, pak jsem se šla vykoupat, celou dobu voda odtíkala a počkala v koupelně na rodiče, kteří hlídali malého a vzala si 2 vložky, porodnickou a menstruační, na sedačku v autě jsem dala osušku a jeli jsme a stačilo to.

Já měla ručník mezi nohama a než jsme dojeli do porodky, tak byl durch a všechno mokrý kolem. Oblečení sedačka. Takže doporučuju min. 2 ručníky pokud rupne voda.

Když ti opravdu praskne plodovka, tak nemusíš řešit vložku :-)) Hodíš si ručník mezi nohy a pofrčíš rodit. Pokud jde o únik plodové vody a jeho ověření, tak jak píše jedna holčina níže, nesmí být gelové jádro.

jak píšou holky ,buť tu úplně obyč ,nesmí mít gelové jádro to pak ta jejich vodička nepozná a pokud to teče hodně což se taky stane tak klidně ručník ,nic co by v porodce už neviděli :)

Kamarádka si dala pampersku, říkala, že vložka ji nestačila, měla tu plínku a ještě ručník mezi nohama :) Jinak bych si vzala tu porodnickou...

Lobkova (neověřeno)

Dala bych ručník hihihi kamarádce ani ten nestačil :one:

Myslím, že pokud ti poteče voda jako mi, žádná vložka nepomůže a jde to poznat i na menstruační.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky