Nástup

18.09.2010

Ahojky holky,

Nedávno jsem se vrátila z nemocnice z pozorování bylo to prý nějaké hodně špatné ,ale naštěstí se potom udělalo mi lépe a pustili mě domů byla jsem moc ráda.Chodím na kontroly každý den,aby se něco nestalo,když nechci být v nemocnici do konce těhotenství....Dneska,když mne kontrolovali tak se jim moje srdíčko opět zdálo horší :( a pověděli mi,abych v pondělí dorazila,alespon na pár dní :( tvářili se docela vážně tak z toho mám veliký trach...

Já ti taky držím pěsti abys byla ty i miminko v pořádku aby ses uzdravila...Mě se k těm mým nepříjemnostem se srdečním tepem přidala ještě lehčí anémie a zuby,ty už jsou ok.(beru železo)tak jsem se divila,proč mě bývá tak divně,že mě chvílema zas tluče jak se mu zachce a že sotva udělám krok tak jsem jakobych běžela maraton,ted už mě je líp,ale myslela,že taky skončím v nemocnici... no jo no, nemoc dokáže pěkně potrápit ale musíme věřit,že jednou bude dobře,tak hlavně se drž a uvidíš určitě všechno dobře dopadne,myslím na tebe,tak pa.

Ahojky,držím moc pěstičky :) Ted je nejdůležitější ,aby jsi byla v pohodě. :€s€: V nemocnici pomůžou neboj :one: ono to rychle uteče a budeš mít miminko v náruči :s:

Neboj se ,urcite to bude dobre,jen nechteji neco zanedbat ;) odpocnes si tam,udelaji ti vysetreni a pak budes sama urcite klidnejsi :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka