Prosim moc o radu, jsem na dne..

10.09.2010

Ahoj holky, prosim nemate s tim nektera zkusenost? Jde o to, ze muj ex zacina delat problemy, nejsme spolu co mel maly 8tydnu, pak pul roku jezdil denne (ale neplatil, ja mela tehda materskou 14tis a on nemel praci) a sliboval, jak spolu budem, ze najde praci, podnajem a ze je sam, at se nebojim..samozrejme sam nebyl a ja to nevedela az do chvile, nez jsme se meli stehovat k sobe.. Odpustila jsem a slo se bydlet, ale katastrofa, nepomahal s malym ani s domacnosti, nikdy nevzal sam prcka ven a ani s nim nebyl pul h.osamote. Po 5ti tydnech jsem zjistila jak pise te ex, ze ji moc miluje a jak ted doma pekne zlobi, tak jsme se s prdelkou odstehovali. To byl konec listopadu. Od te doby mi plati 4tis, coz sotva pokreje mliko a pliny (mne z materske po vsech placenich zbyva litr), jezdi 2x v tydnu, ve str po praci a nedeli rano, ale neni dyl jak 2-3h, pritom porad pise, jak mu chybi maly i ja, ze ted dodela byt co dostal od mesta a chce nas u sebe, ze ted uz to vyjde, ze se poucil..a s tou pipkou je samo dal, bydli ted u ni. A dnes mi kamaradka, co dela na socce napsala, ze tam byl se ptat, ze mu nechci maleho davat.. Ale proc-malemu je 17mes a jak rikam-nikdy s nim nebyl sam, maly je na me zavisly, je dost aktivni a fakt se neda jentak zabavit, nakrmit nebo prebalit je taky kumst. Ale me proste stve, ze proc to dela, proc mi slibuje, ze dela byt pro nas, kdyz mi chce prcka vzit? Vidim to, kdyz s nim jedu k jeho babicce treba, dela z maleho cvicenou opici-ukaz tohle a hele jak dela todle a mne to vadi! Vycetl mi pres smsky, ze ho vozim v nespolehlivem aute, ale kde byl on s jeho uzasnym farem, kdyz byl maly treba marod a ja s nim musela pomalu denne po doktorech? Nehlede na to, ze se ani nestavil mimo "navstevni dny"??!!! Kdyby mel aspon ten byt, tak prosim, ale me proste zabiji ta vidina, ze maleho taha k ni..a co ja vim, jak se bude k nemu chovat ona, kdyz me nesnasi a kolikrat mi uz nadavala pres smsky!
Vim, ze to jednou prijde a ze pokud spolu nebudeme zit, budu mu ho muset davat, ale nejsem na to pripravena, ja bez prcka proste nevydrzim pul dne. On s tim problemy nema, kdyz mu nevadi jezdit jen 2x tydne a to jsem uz milionkrat psala, at jezdi casteji nebo je s nami dyl treba aspon v tu nedeli..ale vzdycky ma strasne na spech. A to ani nemluvim, ze kdyz neni zrovna v praci nebo je sobota, ani nenapise, aby mel doma klid jak mi tvrdi. No tohle je zajem o dite?! Ale mne pak napise, ze jsem jen vypocitava mrcha, co s malym kupci..ani jsem nebyla zadat o aliky, nic a ze bere 32tis cisteho..ale ja jsem mrcha.. Ze o nej tak nestal pred rokem nebo pred pul, ale chce ho ted, kdy uz umi tolik veci..
Lituju, ze jsem ho kdy nechala napsat do RL, ale to uz nevratim a hlavne by me nenapadlo, ze se zrovna mne tohle stane :(
Nevite co mam delat, nezazil jste to nekdo, prosim? Do pondeli daleko a ja se tu utrapim, chjo..
Moc dekuju a preji vsem lepsi den, nez je ten nas.. Market a Radimek :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Markétko :h: :h: , to jsem netušila, že máte takovýhle problémy, moc mě to mrzí :( :( :( Drž se, velkej Radim je fakt kokot, promiň :? :? :sick: :sick: Malýho Ti určitě nevezme, většinou zůstává dítě matce a proč by Ti ho taky bral, že joo :h: :h: :h:
Držím palečky, ať to všechno dobře dopadne :one: :one: :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka