Je zde i někdo z Přerova?

22.09.2010

Ahojte maminky i těhulky,
nakoukla jsem tady poprvé od doby co jsem zde zaregistrovaná a koukám koukám, je zde i zmínka o Přerovu.
Nachází se zde nějaká maminka z tohohle města?
Kdyby nás bylo víc, nemusíme se bát vlka nic :///:
:a:

In reply to by petulina

Ahojky, jo, jo, psali jsme si, já mám mamku a segru v Lipníku, no a vlastně manželova mamka a otec jsou v Přerově, já bydlím v Olmíku 3 roky a manžel 4, ale zatím si tu moc jako doma nepřipadám, nikoho tu moc neznám, jen holky z březňátek Sobici a kattyy, ta je kousek od Olmíku. Dělala jsem ve fakultce, tak se občas sejdu s holkama z práce, jinak jsme s Jiříkem sami, jo a ještě máme kámošky z porodnice, co jsme s nima leželi na pokoji Evu a Evičku....
:a:

In reply to by RendulkaR

My máme v Lipníku tetu, strejdu a bratránka-bydlí na Hranické-navštívíme se tak jednou za čas. My bydlíme v Předmostí celou dobu, ale stejně většina známých jsou na druhé straně města nebo spousta kamarádek už mají děti ve školce a já s tím prckem taky většinou trajdám sama po procházkách. Je tady spousta miminek, jen jsme se nikde takhle maminy nesešly jen tak někde venku na lavičce a některé mi přijdou hoooodně mladé, tak jsem zvědavá, jestli se někdy s některou seznámím jen tak :) jo možná až budu žehlit Tomáškovy průsery :s:
No vidíš, jestli byste měli cestu ke tchánům, můžem dát procházku a kafe :) jestli byste se s Jiříčkem utrhli z babiččina objetí :)

In reply to by petulina

My do Lipníka jezdíme tak jednou za měsíc, spíš si zveme babičku do Olomouce, když je potřeba pohlídat Jiříka. Máme v domečku víc místa, než u mamky v paneláku, ještě se segrou a ročním synovcem. Ale můžem se klidně domluvit někdy na kafčo a my jsme pojízdní, tak můžem i do Přerova. :s:

In reply to by RendulkaR

Tak to máte hodnou babičku, že je hned k dispozici na hlídání. To naše babičky čekají až se jim vnouček doveze a pak od nich neslyšíme jen ťuťu muťu :s: ale vozit tady u nás, to nepřijela ani jedna :)
Já pojízdná nejsem, manža se dopravuje do práce, leda bych se musela domluvit,jak by měl někdy volno...ale jestli to u vás není problém, tak se budeme někdy těšit na návštěvu :\x: :one:
No nic valím do vany a do postele... tak zase někdy :a: a pozdravuj Jiříčka

In reply to by prclinka

Ahooooj a která pak ty jsi? :)
Já jsem Petra, je mi 30 a mám doma jedno skoro 6-ti měsíční zlatíčko Tomáška - zatím první. A bylo by fajn, kdybychom našli i nové kamarády s kterými bychom mohli tlachat o slastech i strastech rodičovství :€):

In reply to by petulina

ahojky tak jmenuju se monca, je mi 23..bydlim teda v lipniku, ale v prerove mam rodinu, takze jsem tam dost casto, akorat ted moc ne, protoze se stehujeme do jineho bytu :) jinak ja mam 9mesicni princeznu vanessku lilianu - taky prvni dite :D bylo by super zajit nekdy na kafco a pokecat...jinak jsem i na facebooku jako monca prclá vytrhlíková tak muzeme pokecat i tam :)

In reply to by prclinka

Těší mě :a:
no se stěhováním je docela sranda, ale aspoň protřídíš všechny věci a zjistíš, kolik toho nepotřebuješ a kolik zbytečností vyhodíš :)
A jsem pro všemi deseti, když se objevíte v Přerově, že bychom spáchaly nějaké :§: nebo :°°//: :///:
Na FB nejsem, na to jsem zatím nedošla a myslím, že bych na to ani neměla čas. Jsem ráda, když sem tam napíšu něco tady a přečtu pár příspěvků, většinou večer když malej usne a než jdu do vany a do postele.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

RESTAURACE FANTASY :) ale ted se stehujeme do bytu na namesti nad hrusku :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka