Lednacci dotazek :-(

19.09.2010

Ahojte vsichni,chtela sem se zeptat,kdo z vas jeste neciti pohyby mimiska??Ja cca pred tydnem neco citila,(takove male stouchnuti vecer kdyz sem uz lezela),ale od te doby absolutne nic :( :( Na KO jdu az 30.9. a ja to do te doby nevydrzim.....Navic muj gyndar ordinuje jen ve ctvrtek,takze nevim co mam delat.Zacinam mit opravdu strach,ze se prdolkovi neco stalo :r: :r: :( :(
A jeste jedna doplnujici otazka-citite mimisky kazdy den?
Diky vsem za odpoved,mejte se krasne,pohladte briska :a:

ahojky, ja je mam uz od 18tt a kazdy den prdelku citim vic a vic. hlavne po ranu kdyz se narovnam na posteli na zada (spim na boku) tak jak se mala vybouli a mam šišku :D ale jinak behem dne furt. zpocatku to bylo jen vecer a malinko a ted uz řádne :)
neboj,urcite je vse ok,ale kdyby jsis vazne nebyla jista a mela strach radeji k dr zajed :)

Holky diky za povzbuzeni.Asi sem fakt plasan,je fakt ze brisko neboli,tak budu asi muset jeste chvilku pockat,az o sobe dat vedet ten malinkej rostak :) :) Mejte se fajnove. :a: :a:

Ahojky já myslím, že nemusíš moc plašit .... já jsem něco mezi 22-23tt a pohyby teda zatím moc nevnímám prostě každá jsme jiná .... já si to odůvodňuji tím, že jsem silnější a přes veškerý můj uložený tuk tu malou prostě ještě necítím .... možná občas něco cítím, ale jestli jsou to skutečně pohyby tak fakt nevím.....
Já jdu do poradny ve čtvrtek tak jsem zvědavá co mi doktorka řekne...

ja tet jsem ve 24tt a miminko tet citim kazdy den.Ale v tom 21tt-22tt to bylo taky slabe a pokud tet zacinas 23tt tak si myslim ze to neni nic vazneho,cetla jsem ze nekdo citi pohyby az v tom 24tt.Drzim palecky at je vse v poradku,pro jistotu si zajdi na pohotovost at mas klid.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka