Váha?

20.09.2010

Holky lednový a ostatní, co čekáte mimča na zimu, jak jste na tom s váhou?
Někdy mi připadá, že mi vylítne nějak moc rychle a pak se zase chvíli nehne ani o deko. Každopádně celkem mám nahoře 5-6kg (doufám, že těch 6 co mi dneska ráno ukázala váha, je jen po hojném papání o víkdendu a že zase o kousek sleze) :00:
Mám v "plánu" :€): přibrat celkem max 13kg, tak jsem zvědavá ja mi můj plán vyjde, doufám, že ho moc nepřešvihnu.
Svěřte se, jak jste na tom vy. Když tu čtu, že některé maminy mají nahoře ve stejném týdnu 1-2kg :$$: tak je mi z toho ouvej ://:
Jinak Vám přeji hezký den, nám tady na Vysočině svítí :€s€: a za oknem je modro :qu: tak snad si ještě pár dní užijem počasí hezkého aspoň na pohled, když už není žádné teplo :///:
:a:

Ja jsem 24tt a za posledni tyden mam nahore 1,5kg , takže celekm 6kg!!!!! Ale jen co jsem ted asi hodku tady na netu,tak jsem spapala pul housky se salamem a kousek syra,potom nanuk,potom pul baličku čipsu a 5 bonbonku Kindervajec ( ty mala vajička plnena) !A furt bych jen jedla a jedla posledni dny . :C]]:

Šári, to máš úplně v poho, já jsem na tom podobně, sice jsem na začátku zhubla nějaké 2-3kg, ale teď, když to budu počítat i s těma ubranýma, tak mám 4 kg.. ale neboj, ono se to za chvíli rozjede, tak bych to chtěla udržet na těch 12 kg, ale plánovat můžeme cokoliv....

Tak se holky přídávám }:) ta váha je fakt šílená, někdo má s tím problém a někdo ne. U prvního těhu jsem přibrala 15 kg a to ke konci bylo 1kg/týden a to jsem měla pocit, že nic nejím :00: Tak teď mi naštěstí bylo první 3 měsíce špatně,tak jsme nepříbírala,ale stejně teď v 23 tt mám 5 kg nahoře...........tak uvidíme jak se to bude vyvíjet.No mám staršně chuť na sladké,tak jsem si ho teď zakázala........protože to by mohla být moje celodenní strava :( .Tak se dřme :€O: až pak nemusíme shazovat moc kil po porodu,ale taky tajně doufám, že kojením to půjde dolů.Krásný slunný den :€s€:

Ahojky no ja dneska zacinam 22tt a z puvodnich 78 kg ted mam 83kg, sice se vazim vzdycky az odpoledne a to tezce napapana az prepapana, ale plus minus 4-5kg nahore :)
Ale moje sestra pribrala 35kg v tehu, takze si myslim, ze tady tech par kilicek je jeste krasnych :) Hlavne ze jsou miminka v brisku spokojena a napapana :)

Ahojky Šári, no já mam nahoře teprve 0,5kg z poslední poradny a dle domaci vahy mam zase kilo dole,ted jak sem byla nemocna, takze nevim. uvidime 29.9. co rekne vaha u dr :D
ja na zacatku tehu zhubla 3kg a ted mam konecne stejne 53kg a + tech 0,5kg tudiz 53,5 :D
ale neboj, kazda jsme jina a kazda nabereme jinak :D

Ahojky, já jsem na tom hůř :r: Jsem v 19tt a k dnešnímu dni mám nahoře 5,8 kg, takže skoro 6kg. Ale pořád si myslím, že jsem v normě, ale byla bych radši, kdyby ta váha tak rychle nahoru nešla. Začínám teď chodit každý týden plavat, tak snad se to nějak upraví.

Ahojky tak já jsem 20+5tt a váhu mám -7.5 kg ale myslím že to zachv´íli doženu.
Přeji pěkné těhulkování

Ach jo, tak jak na to koukám, tak se tu statečně držím v horní hranici :$$:
Bohužel jsem na začátku těhu nic nezhubla, špatně mi sice bylo, ale pomáhalo mi, když jsem se najedla a nejlépe sladké. Ale pořád jsem si říkala, že to jde, že to vychází cca kilčo na měsíc, ale mám obavu, že v tom 7. - 8. měsíci to vylítne asi rychleji, když malá má teď něco pod půl kila a musí nabrat na cca 3 - 4 kg. Tak to pak asi bude mazec. Já neciii :n: Ale zase se nechci omezovat v jídle, aby to nebylo na úkor malé. Achich. Tak doufám, že to ze mě malá pak rychle vycucne v mlíčku, jsem totiž lenoch na cvičení. Když už začnu, tak vydržím jen chvíli ://:

ja radsi ani na vahu strachy nelezu,jsem 25tt a mam po vcerejsim vazeni 8kg nahore,me slak trefi!A kdybych se aspon prezirala!to vubec,chute musim drzet na uzde,to bych neprosla za chvili dverma. :help: Moje segra tohle mela nahore za cely tehotenstvi!
Takze Sary,tvejch 6kilcek mi prijde supr!Jsem na tom jako M4RT1,aspon nejsem sama!

In reply to by vejawa

No jo, jenže já teprv začínám 22tt. Takže ve 24tt kdo ví, jak to bude. Teda doufám, že si těch 6 (nebo snad 5 až si dojdu na záchod :€): ) udržím co nejdýl. Ale pak ti schválně napíšu, jo? :€[€:

Ahojky já jsem v 34tt a nahoře mám po dnešním vážení 6kg... ale ještě to pojede nahoru takže vůbec nevím s čím počítat..... :)

Ahojky tak já jsem teď 22-23tt a na začátku těhu jsem dala 3kg dolů (ani nevím jak, špatně mi nebylo) asi si malá brala ze mě a teď už jsem přibrala 4 kg takže na svoji původní váhu mám jen jedno kilo nahoře. ... ale myslím si, že se to určitě rozjede a přiberu. Nechci přibrat víc jak 15 kg

Ahoj Šárinko
Tak já ve tvém týdnu měla 4,5 kg nahoře. A to jsem z počátku vůbec nepřibírala. Pak to šlo pomalu nahoru a taky jsem měla v plánu přibrat tak 12kg.
No a teď jsem 38tt a nahoře mám 14,5kg. Nic hrozného, ale 12kg to není no... Akorát já jsem přibrala za poslední 2 měsíce 6kg. KDyž ta pusa by furt jen jedla...Ale zase prý se poslední týdny nepřibírá, tak se uklidňuju tím. No ale nevím teda.....TAk na 20kg se snad nedostanu. Někdo přibírá ze startu a pak málo nebo skoro nic a někdo na začátku nic a pak huráááá váha nahoru ke konci. Buď v klidu - já už se tím nějak netrápím. Jsem odhodlaná to pak shodit. A ještě k tomu dalších 10kg. Takže to je teĎ nějakých 25kg - tý vole - to zní hrozně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka