Začíná být pěkná zima

19.09.2010

:a: Tak nevím co budu tedy nosit.Dnes jsem si koupila ještě jedny těhu kalhoty a tričko.Mám pocit ,že chodím jak ,,šmudla"pořád střídám dokola kalhoty a tepláky ;) tak jsem se vydala na nákupy.Jenom nevím jak se vejdu v zimě do kabátu.Chtěla jsem si koupit ještě jeden nový nebo bundu ,ale bojím se aby mi to bylo i po porodu a neplavala jsem v tom :s: Vyloženě těhu věcí nechci kupovat moc.Naštěstí mi roste jenom bříško a ostatní partie jsou stejné :s: Co nosíte vy?Hodně štíhlých maminek jsem vyděla že jen posunuly bokovky pod bříško,to bych měla pořád pocit ,že mám holá záda a stejně o tom si můžu leda tak zdát.Tenhle týden mi bříško nějak povyrostlo rychle najednou a mé okolí zaznamenalo ,že ,,ty jsi v tom?to brzy co? :C]]:

Tak ja to vidim na teplaky a hlavne na pobyt pekne doma v posteli !!! Kdo by chodil ven v zime s takovym brichem :C]]: U nas aspon neni nikdy snich , tak toho moc na sebe nemusim navlikat :one:

ja holky se v zime taky nechci videt! :|€|:
Kozena bunda,kterou ted nosim mi nadlouho nevydrzi,za prvi ji za chvili uz stejne nedopnu a pozdejc bych v ni stejne zmrzla.
Kalhoty co jsem bezne nosila mi nejsou uz pekne dlouho,nosim dvoje co jsem vyhrabala schovany z dob kdy jsem mela par kilo navrch a jsou to bokovky,ale taky me brzo opusti.
Takze pak probehne nalet na obchod a penezenku! :O

ahojky tak já zatím nosím svoje kalhoty a to jsem v 22-23 tt bříško mi moc nevyskočilo a ze zimy mám panickou hrůzu, protože jsem silnější a a to už teď mám problém sehnat zumní bundu natož s těhu bříškem a o kalhotech ani nemluvím .... nebo na sebe seženu ale za takové příšerné peníze.... zatím fakt obleču svoje v létě jsem si koupila jedny volnější v bříšku a stále je mám volné tak to prostě zatím neřeším .... ale fakt nevím co si v zimě obleču

TAk já to měla podobné v tom, že tak do 20-24tt to na mě moc nešlo vidět. TAkže taky brzo - hihi.
No já mám štěstí v tom, že mám 2 týdny do porodu, takže si s tím dělat hlavu noc nemusím co budu nosit, ale je pravda, že s manželem plánujem v říjnu nálet na obchody, protože i tak nic na sebe nemám. Ty si ale něco koupit musíš - nemůžeš to doklepat jak já v mikině. Tak si kup jednu bundu a bude. Pokud nemáš těhu gatě, tak si jedny kup - ty užiješ na 100%, protože časem se začneš zakulacovat i v pánvy. Né třeba moc, ale trošku určitě a v normálních gatích by ti bylo nepříjemně. Mě je nejlíp v teplákách, ale co nadělám..... jak píšu - to už doklepu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka