nejedla kaši - dát jí ji brzy ráno?

19.09.2010

HOLKY, PROSÍM, PORAĎTE, CO BYSTE DĚLALY VY? Malá byla dnes strašně večer unavená, protože nespala odpoledne, takže mi vytuhla v sedm - ale...kaše mi snědla ta 50ml a mlíčka si taky jen cucla (kojím večer). Mám jí dát ráno, když se probudí (tak kolem 4. ráno) řidší kaši nebo jí mám zkusit tu kaši dát ještě teď - v polospánku (pokud tedy nebude vrčet...Přes den toho taky moc nezbodla - snídani asi 1/4 housky, ke svačině 1/2 velkého Pribiňáka, k obědu 120 směsky s masem, svačina - druhá půlka Pribiňáka a 1/2 přesnídávky, večeři jsem psala..Doufám, že na ni nic neleze. Mě už druhý den strašně bolí hlava a vyrazil se mi opar, přestože je nemívám...Nevím, jestli mám tu bolest hlavy od krku nebo od dutin. No uvidíme...Ještě ke všemu nechci jíst prášky, když kojím, takže trpím...Díky za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Určitě bych to do ní necpala. Krm ji dál tak, jak jste zvyklé. Někdy holt nemá chuť. Mě se teď taky nedávnou stalo, že jsem 2 dny za sebou vylévala večeři (kaši).

nic bych nedohanela. normalne pokracujte v papani jak ste zvykli. ty taky prece nektere dni snis vic a nektere min, ne?

Ahoj, já bych to teda nehrotila. Občas se stane, že toho sní dítě míň, já bych jí nechala, normálně v noci nakojila, když se vzbudí, ale v polospánku nee.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka