Hrůza a děs

19.09.2010

Ahoj, maminky, tak včera mě polila pěkná hrůza, už jsem myslela, že s malým pojedu na pohotovost. Včera jsem si tu prohlížela vaše příspěvky, co je kde nového nebo jestli zase nenajdu nějakou podobnou zkušenost atd. Malýho jsem měla na gauči vedle sebe, hrál si nebo jsme chvíli blbli, dělali paci, paci, pak se zase juknu na noťase a najednou je malej ticho. Podívám se na něj, on oči vytřeštěný od koutku mu vytékalo mlíčko, takže bylo jasné, že se mu vrátilo a zaskočilo. Rychle jsem ho zvedla a pořád se nemohl chytnou, už mu začínala modrat pusinka, položila jsem si ho bříškem na ruku a plácala ho po zádech, pak se teda chytl, ale pořád mi nepřipadal dobrej. Jakoby nemohl polknout, pořád se mu u pusinky hromadily sliny a on pořád pofňukával. Už jsem myslela, že si něco udělal s hltanem, že nemůže polykat, pak jsem ho zkusila nechat se přisát k prsu, jestli bude polykat nebo ne a přisál se dobře a papal normálně, dokonce u toho i usl, když se za chvíli probudil, tak byl samý úsměv a já pomalu na psychinu. No fuj, už se mu občas stalo, že se mu mlíčko vrátilo a on se zakuckal, nebo když moc hltal při kojení, ale tohle bylo fakt nechutný, když mu začala modrat pusinka. Přitom si po krmení odříhne, ale kolikrát ho vezmu i za delší dobu a odříhne si opět. V noci většinou u krmení usne nebo ho mám v posteli a usneme oba dva a to si neodříhává vůbec a dobrý. Malýmu je pět měsíců. Nevím co bych dělala, kdyby to dlouho trvalo a on se nemohl pořád nadechnout, dýchání z úst do nosa a úst, v jeho případě? A co vy, nechává v noci děti odříhnout, když vám usnou u krmení? Brr, doufám, že už se to nebude opakovat. Přeji všem hodně zdravíčka ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tohle se mi ani u jednoho mimča nestalo. To že se jim vrátilo mlíčko a třeba se trošičku zakuckali to ano. Ale aby se takhle začali dusit, to ne. Muselo to být šílené. Určitě se otom zmiň u doktorky. Obě děti jsem nechávala jak přes den tak přes noc krknout. Sice u prsa usínali, ale i tak jsem aspoň 20minut čekala. Byli noci i dny kdy si vůbec nekrkli a byli dny a noci kdy si krkli několikrát. Třeba jsem musela i několikrát stávat a dávat krkat opětovně

In reply to by JaMiOn

tohle jsem měla u druhý taky,vzbudila se třeba za hodku s bolením bříška,když jsem jí vzala tak si brkla a dobrý,Sonička když u jídla usne tak si nebrkne většinou vubec a ani dýl,nepotřebuje,spí až do rána a spokojenost

mám 4-měsíční holčičku a tohle mi taky dělala,ted už dlouho ne,tak jsem myslela že už je to ok,ale dneska znovu,ona se mi teda jako spíš dáví..Mluvila jsi o tom s doktorem,já teda ne.V noci jí mám na hrudi aby si brkla vždycky tak ctvrt až pul hodky,ale pokud mi usne u jídla,což většinou ano tak si nebrkne.

In reply to by Zdenda3

Ahojky, k dr. jdeme od čtvrtka za týden, určitě se jí o tom zmíním. Dneska v noci se malej vzbudil o čtvrt na tři na krmení, napapal se a opět u toho usínal, tak jsem si ho pak dala na sebe, ale ve stoje. Sice si odříhl, ale taky se probudil a usl až o půl páté, měl pak velkou chuť si povídat :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka