ubrousky z DM

19.09.2010

ahoj holky, nevítew kolik stojí 4balení vlhčených ubrousků z DM? Mám kupónky, ale DM je celkem z ruky, tak by mě zajímalo, jestli se vyplatí tam jet. Děkuju za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

super holky, děkuji za odpovědi. My máme DM celkem z ruky. Jeli jsme tam ve čtvrtek a docela s náma vykývali. Ve Valu nešla na půl náměstí elektrika a samozřejmně DM bylo v té půlce. Takže mělo z technických důvodů zavřeno :00:

ahojky určitě se to vyplatí..já kupuju jedině je protože mám na ně tež tu slevu..stojej normálně něco kolem 130kč a s tou slevou tě vyjdou teda na 70Kč 4 balení po 80ks což je super cena..

140 korun asi, štyry balení a s těma kuponama vyjde jeden na asi 25 kč a jsou :one: buď kupuju pampers nebo tyhle jsou bezvadný a nejsou převonění co se mi líbí... :a: :a:

myslim ze stoji 129,- balík po 4 kusech takze ze slevou te vyjdou na hodne malo urcite se to vyplati a kdyby se ti nehodily ja je od tebe odkoupim :C]]:

In reply to by Koppovka

ahojky, no ty ubrousky nedám-máme velkou spotřebu :s: . Ale kdyby jsi potřebovala něco jinéhop, tak dej vědět. Nám by se hodily Hami mléka, nebo jakékoliv mlíčka s kaší :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky