Výbavička a jak se cítíte?

19.09.2010

Ahoj spolutěhulky,
tak jak se cítíte? Já jsem se pěkně nastydla, takže se teď hezky kurýrujeme, ať jsme zase brzo fit. Z čumáku mi teče, v krku mě pálí... no prostě paráda ://: . Jak postupujete s výbavičkou, už máte všechno nebo ještě něco chybí? Já už to pomalounku dávám tak nějak dokupy, tak ještě pár věcí a to nejnutnější budeme mít doma. Jen s kočárkem furt váháme :? Na každém si něco najdu a mám dojem, že jsou všechny takové nějaké malé, že se mi do nich v zimě miminko ve fusaku nemůže vlézt. :jawdrop: Tak to bude ještě zajímavé... a taky pořád přemýšlím, co malému v zimě oblíkat, ať mu není zima, ale ať ho zase moc nepřehřívám... :? Jak jste na tom vy?
Tak se opatrujte, pohlaďte :€O: a :a:

Ahojky,
tak s tou nemocí Ti rozumím. Já mám zánět ledvin, Fakt paráda. Vůbec nevím, kde jsem k tomu přišla, oblíkám se dobře, ne studený nesedám. Mám výčitky kvůli malýmu, že musím brát antibiotika, ikdyž doktor říkal, že se od třetího měsíce můžou. Stejně se cítím, jak kdybych mu ubližovala. Asi tři dny jsem měla važně šílený křeče v zádech, nebyla žádná úlevová poloha, nic. Nemohla jsem ani spát. Šílený! Sice jsem měla prášky proti bolesti. Ale snažila jsem se to vydržet, abych těch prášků nejedla víc, než je nutné. Takže jsem si to pěkně vyžrala. Ale včera už to povolilo a konečně jsem se i vyspala.
Jinak s výbavičkou jsme na tom docela dobře. Máme kočárek, oblečení, látkové plinky. Zítra budem objednávat postýlky (cestovní i dřevěnou) a vše, co je k tomu třeba. Tak nám bude chybět: fusak, chuvičky (oboje mám slíbený od kamošky),vanička, kosmetika - pro oba, kojící polštář a máme nachystáno! Jak příjdou postýlky, tak už budu v klidu, bude nachystaný všechno, co miminko potřebuje a zbytek se dá koupit za jedno odpoledne, kdyby náhodou...
Brzké uzdravení :a:

In reply to by PetulkaJK

Teeeda, tak to tě lituju. Zánět ledvin není nic příjemného :O Podle mě ale výčitky mít vůbec nemusíš, lepší antibiotika než zánět ;) Ale to už je asi náš úděl. Já trpěla cca měsíc na zuby, v noci jsem bolestí nespala a sem tam si vzala pitomý paralen a jaké jsme z toho měla výčitky. Takže ty výčitky chápu, ale malý bude určitě v pořádku a to je důležité. Tak se z toho hlavně rychle dostaň a šetři se ;) Jinak oblečení mám taky, plínky (látkové i pampersky) taky, pak chuvicky, monitor, postylku, fusak i kojici polstar. Tak se nam to doma pomalounku sbira. Chci mit to nejdulezitejsi do 30.tt, kdyby nedej boze neco....

Ahoj Ewko, to mě mrzí, že jsi nachcípaná :( u nás doma se zase kurýruje manžel, něco na něj taky leze. Tak ho radši odháním, abych něco nechytla :00: My máme výbavičku jakž takž pokoupenou a objednanou, aby mě to neznervózňovalo. Máme kočárek, autosedačku, komodu (zatím nesmontovanou), dnes si jedem pro postýlku, z "velkých" věcí máme ještě monitor dechu a cestovní postýlku. Pak samozřejmě hadříky, a to včetně peřinky, povlečení, dek a osušek...no v podstatě nám chybí látkové pleny, mantinel do postýlky, kojící polštář, fusak do kočárku a drogerie...a pak věci pro mě do porodky. No určitě jsem ještě něco zapomněla, a je toho jistě víc, co nemáme....ale jak říkám, tohle mi zatím stačí, abych přestala být nervózní, že nějak zaostáváme :€}€: Tvé pochyby s kočárkem naprosto chápu, my jsme taky pořád strašně váhali, asi bych se ale nebála velikosti korby, vždyť v těch největších mrazech budeme vozit malá novorozeňátka a s postupujícím jarem je nebudeme muset tolik navlékat, tak se nám do korby určitě vejdou. Horší to určitě mají maminky zářijových miminek, které budou do korby dávat ve fusaku skoro půlroční cvalíky! My jsem spíš u kočárku řešili funkčnost (hlavně jak jezdí), lehkost a skladnost. Pokud jde o to oblékání v zimě, zatím mám jednu "chlupatou" kombinézku vel. do 3 měsíců a po synovci takový zateplený kombinézo-fusak (nemá nohavice, od pasu dolů volný jako fusak). Pod to budu vrstvit lehčí oblečky a nakonec mimi dám do fusaku a "docpu" dekou. Myslím, že to bude stačit :/;x:

In reply to by Kaculinka

No je fakt, ze to nachlazeni neni nic prijemneho, ale snad to brzo prejde :) Taky jsem byla porad nervozni, ze nic nemame, tak jsem se to snazila dohnat a chybi nam perinky a povleceni do postylky, kocarek, autosedacka, pak taky ta drogerka. Urcite jeste mam co nakupovat, ale aspon uz nemam pocit, ze nemam doma vubec nic :D Jinak s tim kocarkem mas pravdu, zarijove maminky to s timhle urcite budou mit tezsi. I tak mi ty korbicky ale prijdou takove nejake uzoucke. Jenze ja s takovou kocarek snad nikdy nevyberu :( Taky koukam na lehkost, jak se s nim jezdi, velikost kolecek (prece jen na zimu jsou asi lepsi vetsi kolecka), do toho jeste velikost korbicky... no mam jeste chvili cas, tak snad neco vyberem :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka