Ledňátka :-)))

18.09.2010

Co pak uz mate nakoupeno vsechno pro miminko? A kdy budete kupovat kocarek? Ja jeste nemam nic :-( ale zacnu od pristiho tydne uz taky nakupovat, moc se na to tesim.

Ahojky ja mam jen postylku a nejake oblecenicko, ale vse mam z prvniho tehu... Pomalicku dokupuju zimni oblecenicko :) Ale kocarek jsem rekla, ze koupim az naposledy, ikdyby jsem ho mela kupovat az prijedu domu z porodnice... Stejne ho hned nebudu potrebovat a autosedacku budu mit pujcenou na prevoz od kamaradky... :)

Teda holky vi toho uz mate :qu: a ja porad nic, uz mam jedno mimco doma holcicku, tak mam spoustu veci po ni, deky , prebalovak atd... takze nemusim kupovat, ale ted cekame chlapecka, takze kocar budu obednavat zacatkem listopadu, obleceni ted prubezne , atd.... moc se na to nakupovani tesim :qu:

Tak my uz mame koupeny pokojicek ale bohuzel na nej musime jeste par tydnu pockat :( uz se nemuzu dockat az bude stat.No a kocarek jdeme obednavat pristi tyden,trva to totiz 8 tydnu takze ocitam ze v listopadu uz bude doma.Jo a samozrejme hadriky,jeste ale nevim co budu vse potrebovat.Mam s toho taaakovu :$$: hlavu

ahojky,
no ja mam uz skoro vse a jsem rada ze jsem zacla brzo pac jsme do toho dali tak uz kolem 20tis a to je darda to pak kupovat najednou a to nejsme u konce :( hlavne teda kupovala moje mamka,babca a par pritelovo mamka)
mam vse - oblecky,kombinezy,dudliky,flasky,kosmetiku,povleceni,postylku,nebesa,manikuru,vanicku,lehatko,fusak,prebalovak (pro ten jedeme v pondeli uz je na krame),ohřívač flašek,pleny latkové, pleny pampers,podlozky, deky,kolébku,bryndáky,saticky,dziny,mikiny atd atd atd :D
uz mi chybi jen - lehátko to vibrovaci (to dostanu k vanocum), kolotoc (dostaneme k vanocum od tchanovcu-uz sem ho videla), cestovni postylka, naušničky (ty kupuje moje mamka), zidlicku jídelní+choditko -to dostanu od brachy,pak chci jeste dalsi pampersky,neco ruzového pro natalku a kočárek. Ten si chci objednat zacatkem listopadu abych ho do prosince mela - bude u mamky.
Tot asi vse. mam toho tolik,ze uz vazne nevim a neni to kam davat :s:
ale nakupovala bych kazdy den :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka