Chuťě aneb těhotenská debilita!!!

16.09.2010

Ahoj holky, dlouho jsem zvažovala, zda tady můj zážitek napsat, aby jste si o mě nemyslely ty nejhorší věci a neudělalo se Vám nejedbože zle :sick: .... ale svěřit se musím.... Tak snad Vás třeba pobavím tím, jaké jsem :pig:
S mou nepřekonatelnou chutí na sladké to jde katastrofálně kupředu. Přítel byl zrovna na služebce a já k večeru projížděla recepty, co bych si mohla uklohnit a smlsnout.... no a narazila jsem na nepřekonatelně nádhernou fotku vařené krupice s máslem a skořicí a grankem..... že jsem slintala na klávesnici.... Doma zbytek krupice a zbytek granka, akorát na jednu porci.... Auto jsem neměla, teda jo, ale tranzita a pak motorku, takže chápete, že jsem byla nemobilní :-D
Prostě jsem si uvařila plnej kotel, na to máslo a skořici a mandarinky z konzervy a nesu si to k TV k ulici, vysypu na to všechno granko a co nevidím!!!!!! :jawdrop: Normálně v tom granku byli bilí, hýbající se červi!!!!!! Mě to přišlo tak líto, že jsem kráva začala brečet :-D No, ale ta chuť byla silnější, jenom pocit, že bych šla spát bez krupice mě zabíjel.... Tak jsem nehtem odsunula ty červy, asi 5 kusů na kraj talířku a normálně to všechno sežrala :O :O :O Jsem :pig: vím, ale holky, ta chuť, to bylo boží.... Přítel se mi tak smál do telefonu a pak mi přivezl celé nové granko a balení krupice :-D

Nic si z toho nedělej, já jsem dělala rýžový nákyp :hu: se švestkami a že si ho na talíři posypu trochou skořice. No, jenže jsem omylem sáhla vedle a sypala jsem si to kořením na kuře :O . Nakonec jsem to sesbírala a snědla jen ten zbytek :a\|: ale blbě to vonělo furt :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tsss, za půl hodiny! Tím mě neohromíš :s: Já ji dokážu sežrat (jinak se to snad nedá nazvat) za 10 minut! A při pojídání posledního čtverečku zároveň načínám novou :) No, je vidět, že jsi čokoládovej začátečník. My odborníci vždycky dbáme na to, abysme tohohle hnědého pokladu měli dostatek ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no nespadne. Nesmíš koupit hotovou ušlehanou, ale pěkně koupit kelímek a ušlehat. Párktát se mi stalo, že se mi neušlehala, tak jsem dnes raděj přidala trochu ztužovače :) jen je umění to srolovat, aby šlehajda moc neutekla ven :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hihi, zajímavé jak jsme všichni krupičkoví :€Ss€: já mám na ni dnes taky chuť, můj mně ji chtěl dokonce ukuchtit, ale nemá cenu dělat půl porce jen pro mě, tak příště, až se bude dělat víc...ted mi maže chlebík s taveňáčkem a cherry rajčátkama. :a\|:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak na tohle si nehraju, jakmile něco ukuchtím, hned se na to vrhnu :)

In reply to by alimak_

Tohle bys nemohla. Než se krém může ušlehat, tak musí být přes noc v ledničce, jinak by se ti neušlehal. Ale stálo to za to čekání. Hned v sobotu se celý snědl. Jo a s tou "Gejšou" to nedopadlo podle mých představ, skorošvagr měl radost, ale místo aby ji otevřel, tak ji hned nesl do kabele a u toho říkal, že to bude muset schovat, aby mu to moje ségra nesnědla :s:

In reply to by zuza11

Aha. No, možná Ti to bude připadat nechutný, ale já jím i samotný krémy nebo i těsta. Když třeba pečeme s mamkou cukroví, tak do sebe cpu těsto :a\|: Švagr je lakomec, prej schovat před ségrou, to určitě! Určitě si jí hned v autě rozbalil a zblajzl! :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé, tak to gratulujeme ke čtvrt ročku :k:
Taky se chystáme do obchodu, ale mně dneska chytla chuť na brambůrky, takže čokoládu koupím až na zítra :hu:

In reply to by zuza11

Děkujeme :) Máme dneska poradnu a první očkování (teda krom toho TBC, co dostal Matěj v porodnici) - Hexavakcínu a Prevenar, tak se trošku bojím, jak na to to jeho tělíčko bude reagovat. Já do obchodu nechodím každý den, tak kupuju vždycky zásoby. Bohužel mi nevydrží na moc dlouho, hrozně jsem se poslední měsíc rozežrala, takhle ty 4 kila, co mám furt navíc, asi neshodím :( Pořád si to zdůvodňuju, že hodně jím kvůli kojení :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky toho moc nestíhám, většinou to nejnutnější. Umýt nádobí, uklidit, uvařit... ale většinou toho nejvíc stihnu až příjde manžel z práce. Buď vaří nebo si bere Šímu, takže já se snažím stihnout co jde. Ale taky velký pomocník je Manduca, když tam Šímu dám, tak většinou usne, takže já se snažím navařit, vyprat, vyluxovat... Jen do žehlení se mi furt nechce, mám toho plnou skříň, ale měla bych to probrat. V sobotu odjíždíme na prodloužený víkend. Prvně někam jinam než k našim, takže mám už teď hrůzu, že něco zapomenu nebo že toho budu mít pro prďolu málo...

In reply to by zuza11

Ta Manduca vypadá dobře, koukala jsem, že tam mimčo jakoby sedí, není to ještě brzy? O žehlení mi nemluv, obden peru a samozřejmě nežehlím průběžně, takže koš na prádlo mi přetejká :( Já po tomhle víkendu budu vozit snad všechno Matějovo oblečení, když někam pojedeme. Byli jsme u přítelovo táty, měla jsem troje náhradní oblečení, jedno Matěj pokakal, další poblinkal a pak už jsem se jen modlila, aby zase něco nepustil, protože už jsem neměla nic, co bych mu oblíkla.

In reply to by alimak_

Všude píší, že se může používat od 3tího měsíce, do té doby jsme používali babyvak.
Toho oblečení se právě taky bojím, nejsem zvyklá používat jednorázovky, vždycky když ji dám, tak mi proteče až na záda, tak nevím jestli ji blbě nedávám nebo co :€\€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka