Malý přírůstek + rýžová kaše, prosím poraďte:(

15.09.2010

Už zase řeším váhu :(. Byli jsme dnes na převážení v 5,5 měsících a Péťa za těch 14 dnů přibral pouze 106 gramů :(. Dr. v ordinaci nebyla, byla tam jen sestra a říkala, že mám dávat na noc kaši. Ale já bych radši začala se zeleninou k obědu, protože všude čtu, jak se má začít se zeleninou k obědu, pak s ovocem a pak teprve s kaší. Nevím, co dělat, jestli opravdu dávat na noc kaši nebo nedávat a dát jen zeleninu k obědu anebo to zkombinovat, což mi ale nepřijde moc OK, tak moc novot najednou na začátek.
A když se připravuje kaše - koupila jsem Sunarku od Hero, nemléčnou rýžovou - chci použít mateřské mléko, ale nevím, jestli se má ta kaše přihřívat nebo nechat studená, protože na krabici není psáno nic o ohřevu a navíc je tam psáno, že se nemá vařit. To fakt dáváte studené?
Děkuju. Jsem z toho trochu rozladěná, nevím, jaký je správný postup...

Ahojky Sluni ja nejak nestiham tak reaguji az ted..myslim ze je to jen a jen na tobe a,ze Petulka uz bude jedine rad kdyz mu prilepsis...spravna volba je podle me kase a kort na pribirani :one: jak jsme zavedli my tak jsme meli za mesic 850g prirustek :dance: a zeleninkou bych zacla pomnalounku taky ,al jestli pockas na pul rok je jen na tobe ...vzdyt uz je to za par :h: tak na vas moc mywslime ja jdu zase shanet krabice...prijdu si jak vetesnik vecne tady litam po Varech krabicema :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka