dokonalost

maminečka30
15.09.2010

jsem dokonala krasna a bohata je na tom neco tak spatneho??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ještě jeden komentář a je to rovných 200... aaaa já to jsem.. huráááá.. 200 komentářů , šup do rámečku :) Že mě to baví :)

Vazne ti to na fotecce moc slusi:))) aten usmev:)muzu se zeptat kdo te cese a obleka?:))))))a ta chuze:)) hmmmmmm

In reply to by prdada

DASENKO ANO!!!!!ANO TO JE SOUHLAS,NEDOVOLILA BYCH SI NECO NAMITAT!!!!!!!POKLONA,VASE VELICENSTVO..............................JSI NEJ NEJ NEJ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :heart:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to jsem si teta všimla :s: ....
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dej jí prostor - asi to nemá komu říct, že je tak dokonalá :///: , Je to jak píše Bára, nepomůžeš si smazáním účtu, udělá si nový. Lepší by bylo nereagovat na ní .... ale to je tady opravdu sci-fi.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jeji prispevky nikdy nezustanou bez reakci...................... 8)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Varianta na klasiku:
Jednoho dne se starý vesničan vracel z trhu domů. Měl s sebou kozu, vlka (to by mě zajímalo, kde toho schrastil) a v podpaží svíral hlávku zelí. Vesele si pískal, jak se mu handlování povedlo, když přišel k řece. Na břehu měl přivázanou malou pramici a už chtěl nasednout, když tu ho náhle dobrá nálada opustila. „Safra,“ říkal si, „vždyť já se do té lodičky se vším tím nevejdu. A když tu nechám vlka samotného, sní mi kozu. Když tu nechám kozu, sní mi zelí. Jak já to jenom provedu?“ Pomožte staříkovi dostat vlka, kozu a zelí na druhý břeh. Do loďky se mu při tom vejde jen jedna věc. A na žádném z břehů při tom nesmí nechat samotného vlka s kozou nebo kozu a zelí…

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Logické/matematické hádanky například.
Zkus třeba tohle:

Král měl tři dcery: Anežku, Bertu a Cecilii. Anežka vždycky mluvila pravdu, Berta vždycky lhala a Cecilie někdy mluvila pravdu a někdy lhala.
Ke dvoru přijel cizí princ, aby se ucházel o pravodomluvnou Anežku.
Král jej zavedl do trůnní síně, kde všechny tři dcery seděly vedle sebe, a že princi Anežku dá, pokud pozná, která z nich to je.
Přitom smí každé z nich položit jedinou otázku. Princ chvíli přemýšlel a pak položil všem tutéž otázku: „Jak se jmenuje princezna, která sedí uprostřed ?“
Princezna sedící vlevo odpověděla: „Anežka“, princezna sedící uprostřed „Berta“ a princezna sedící vpravo řekla „Cecilie“.
Princ se jen maličko zamyslel a řekl: „Ty jsi Anežka“. A měl pravdu.

říkala sem si že ti nebudu odepisovat,ale nedá mi to
je dost odvážné tvrdit že jsi dokonalá a bohatá a krasná.....nevím zda si to někde četla nebo zda máš vubec doma zrcadlo
ale chybí ti tyto vlastnosti
tolerance
slušné chování
základy pravopisu
sebeovládání
a vyrovnávání se s realitou myslím si že kdybych chvilku ještě přemýšlela tak na tobě najdu další vady které jen dokazují že do dokonalosti máš TEDY DALEKO
A DO KRÁSY TAKY ASPON NA DUŠI :zadek: :bulva:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka