lidi jsou fakt zly.o((((( - kdo by mohl darovat pujcit ohradku pro Verunku

16.09.2010

Berusky ted rano jsem projizdela mimibazrek delam to kazde rano a na co nenarazim na pribeh od jedne maminky jak si objednala od jiste pani ohradku poslala penizky a ohradka nikde potredbuje ji pro svou holcicku ktera ma nozicky v sadre :r: Strasne rada bych pomohla uplne me to dojalo ale ohradku nemame nema ji treba nekdo z vas na pujceni? Posilam odkaz: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37354319&tab=0
Doufam, ze admin odspusti propogaci MMB tu pani neznam ale strasne rada bych ji pomohla.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je, tak to paní bydlí hned vedle mojí kamarádky, ta bydlí v Těšínské ulici!
Tak já se tam půjdu v týdnu podívat, máme za ní zajít :) ?

Petra a Denísek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky ale ja to delam taky tak ted jsme se s jednou mamcou dohodly ze me posle penize a ja hned balik ktery tu pro ni mam pripraveny i kdyz ted jsme uz kamaradky ale nebudu chtit penize a pak nic neposlu a nebo ted o alimentech budu posilat na pujceni choditko a jde to nejak udelat aby se holky spojily a bylo to pres tech 5.000?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

žabičko, tak maminka Iveta K. nám ohrádku pošle! Holky, já Vám strašně moc děkuju! Hrozně moc mně to hřeje na srdíčku, kolik z Vás nám chtělo pomoci... pak sem vložím fotečku spokojené Verunky v ohrádce :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Gabi,
Verunka nestojí - v sádře by to nešlo. Nejde ani sedět, překulit se, být na bříšku, jen ležet na zádíčkách

přidám se a pošlu ji taky nějakou finanční částku i když to nebude moc tak spon cosi tak si to vemte jedna na starost rozpočítejte to a pak dejte vědět

pOSLALA jsem Andrejce sms aby nám napsala číslo účtu a která budeme chtít pošleme libovolnou částku.

No to je strašné,to snad ani nemůže být pravda :r: Ohrádku nemáme,ale když bude nějaké společná "akce",tak určitě přispějeme :w:

Holky jsem pro se složit, ale tentokrát bych to udělala tak, že by nám Andrejka napsala číslo účtu a my bysme jí poslaly nějakou tu korunu , aby si tu ohrádu koupili přesně takovou jakou potřebují.
Penízky, které rodina dostane stoprocentně darují Verunce, měla jsem tu možnost je osobně poznat a vím, že by nikdy opravdu nikdy situace nezneužili.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Paji uvidime co by se dalo pripadne sehnat a kolik holek by nakonec prispelo.... ale dekuji sama bohuzel tezko bych se mohla slozit tolik korunek nemame ale takle spolecne jdeme do toho a treba nekdo nakonec bude mit ohradku kterou treba zapujci...

Je fakt hrozný, co se na tom MMB poslední dobour děje. Já teda mám štěstí, že jsem za poslední dobu objednala celkem dost věcí a zatím všechny přišly.
Té paní (a i té holčičky) je mi fakt líto, ale bohužel ohrádku nemáme, takže nepomůžu. Snad se ozve třeba jiná maminka :a:

To je fakt šílený žabko, čeho všeho jsou lidi schopný :n: !
Tuto maminku znám tady z MT, ohrádku bohužel nemáme, ale napadlo mě třeba ji nějak pomoci hromadně..

Petra a Denísek

jo to je andrejka z úlu a verunka má špatné kyčličky atudíž nožky v sádře.je mi moooc líto že sou lidi tak hnusný a inkasujou peníze za něco co nepošlou je to děs kdybych ohrádku měla daruju jí andrejce pro malou ale bohužel jí nemám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky