Co si o tom myslíte?

14.09.2010

Ahoj děvčátka, zajímal by mě Váš názor na následující situaci. Jsem pozvaná i s mojí roční holčičkou na oslavu narozenin ke kamarádce domů. Je to moc fajn holčina, šla bych tam ráda, ale budou tam dva pejsci, jeden velký a jedno malé štěně, které zatím dělá loužičky kde se mu zamane..no a já s tím mám trochu problém, bojím se aby malá něco nelapla..Sice už trochu chodí, ale většinu času stejně tráví lezením, všechno oblizuje, cpe do pusy..víte jak to je..Jak by jste se rozhodly Vy, šly byste a nebo raději ne? Děkuji a přeji dobrou noc všem.. :8_/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, je mi jasné, že ten, kdo má pejska doma nebo se s ním běžně setkává, že mu toto přijde úplně normální. Ten, kdo psa nemá, může mít právě takovéto obavy. Jestli je kamarádka fajn, tak bych rozhodně šla...Počkej, až Ti bude malá různě lézt venku, vše olizovat, sbírat kamínky, jíst písek....všemu se prostě neubráníš a jak píše maminka níže - někdy je moc čistoty taky na škodu. Pokud by Ti to extra vadilo, určitě se slušně s kamarádkou můžeš domluvit, že dá čůrajícícho pejska jinam nebo by tvá malá mohla lézt třeba na gauči...nevím, určitě je to jen o domluvě. V nejhorším můžeš vždycky odejít....:-)

In reply to by mison

my psa nemáme:-) ale zase mám už dítko ve věku 16 měsíců, co ráda požírala trávu, hlínu, písek, nezalekla se zvednuté křupky ze země a tak (největší degustace byly mezi 12-14 měsícem, teď už to takový není, už poslechne - občas):-) já si osobně myslím, že kamarádka jako hostitelka bude mít sama víc nervy, aby se malá neválela v loužičkách toho štěňátka.

ahoj no já sama mám doma dva pejsky :) malá od narození si na ně zvykla a ted je honí a hladí a líbá, to neuhlídám a musím říct že za těch 18 měsíců nebyla ani jednou nemocná. Říká se že dítě které vyrůstá s nějakým domácím zvířetem má pak odolnější organismus vůči nemocem atd. ale nevím jak to je u jednorázové návštěvy pokud ty pejska dom nemáš. Já bych se toho nebála a šla bych, aspoň se mimčo dostane do kontaktu se zvířatky, jen ho hlídat : ) Přinejhorším by kámoška zavřela pejsky do pokoje, tak si užijte oslavu. Dobrou :)

In reply to by wicca29

Ahoj, o to mi právě jde, že na ně není zvyklá, je mi jasné ,že kdybychom měli pejsky doma, tak by měla patřičné protilátky a nic by se nedělo..Já jinak mám zvířata moc ráda, ale jak jde o malou..mám asi přehnané obavy. Dík za názor!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka